Ballina Etiketimet AK

Etiketim: AK

Marrëveshjet mes tregtarëve të miellit, Autoriteti i Konkurrencës së shpejti me...

TIRANË, 9 shtator /ATSH/ Autoriteti i Konkurrencës (AK) njoftoi sot se do të shprehet së shpejti me një vendim nëse prodhuesit kryesorë të miellit...

Autoriteti i Konkurrencës hap hetim të thelluar në tregun e plehrave...

TIRANË, 15 qershor /ATSH/ Autoriteti i Konkurrencës (AK) ka vendosur të hapë hetim të thelluar në tregun e importit dhe shitjes me shumicë të...

Hetimi i tregut të plehrave kimike në Bujqësi/ Konkurrenca gjobit tri...

TIRANË, 5 maj /ATSH/ Autoriteti i Konkurrencës gjobiti tri kompani që operonin në tregun e importit dhe shitjes me shumicë të plehrave kimike dhe...

Autoriteti i Konkurrencës, hetim tregut të inputeve bujqësore për rritjen e...

TIRANË, 12 mars /ATSH/ Autoriteti i Konkurrencës ka vendosur të hapë një hetim paraprak në tregun e importit dhe shitjes me shumicë të plehrave...

Rritën çmimet për maskat dhe dezifektantët/ Autoriteti i Konkurrencës gjobit 24...

TIRANË, 15 tetor /ATSH/ Autoriteti i Konkurrencës gjobiti sot në total me 34 milionë lekë 24 depo farmacish të tregtimit me shumicë dhe pakicë...

Autoriteti i Konkurrencës rekomandon studimin e tregut për përcaktimin e nevojave...

TIRANË, 13 tetor/ATSH/ Autoriteti i Konkurrencës i ka rekomanduar Ministrisë së Arsimit Sportit dhe Rinisë kryerjen e një studimi tregu për përcaktimin e nevojave...

Rritja e çmimeve/ Autoriteti Konkurrencës hetim të thelluar në depot farmaceutike

TIRANË, 19 mars /ATSH/-Autoriteti i Konkurrencës ka nisur hetim paraprak në tregun e shitjes me shumicë dhe me pakicë të materialeve paramjekësore, (të masakave,...

Rritje në grup me 200 lekë/ Autoriteti i Konkurrencës pezullon paketat...

TIRANË, 14 shkurt /ATSH/- Autoriteti i Konkurrencës ka marrë dy vendime sot që lidhen me tregun e telefonisë celulare. Në vendimin e parë Konkurrenca...

Konkurrenca 6 muaj monitorim tregut të telefonisë celulare

TIRANË, 8 korrik /ATSH/- Autoriteti i Konkurrencës (AK) për një periudhë 6 mujore, do të monitorojë tregun e telefonisë celulare në lidhje me kostot...

Autoriteti i Konkurrencës, miratohet projektrezoluta në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave

TIRANË, 2 prill /ATSH/- Komisioni për Ekonominë dhe Financat miratoi sot projektrezolutën për vlerësimin e veprimtarisë së Autoritetit të Konkurrencës (AK), për vitin 2018,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA