Ballina Etiketimet Agro

Etiketim: Agro

Produktet “Made in Albania” që identifikojnë 12 rajonet në Shqipëri

TIRANË, 17 tetor /ATSH/- Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me institucionet e linjës, kanë listuar produktet tradicionale vendase për secilin nga...

Ndihma e SHBA në sektorin e bujqësisë, 150 vende të reja...

Mbështetja nga USAID për agrobizneset krijon vende të reja pune në Shqipëri TIRANË, 2 tetor /ATSH/ Shumë banorë të rajoneve të ndryshme të vendit tonë,...

Skema Kombëtare financon 3 subjekte në agroturizëm dhe bujtina

TIRANË, 28 korrik /ATSH/ Skema Kombëtare e Mbështetjes për Bujqësinë 2020 e financuar nga qeveria shqiptare, adreson për të tretin vit me radhë, mbështetje...

Platforma dixhitale “Agrotrade”, impakt në zinxhirin e furnizimit për agrobizneset

TIRANË, 21 prill /ATSH/ Platformat virtuale po japin impakt në zinxhirin e furnizimit për agrobizneset. Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar, (USAID) bën...

Agropërpunimi, sektor potencial për tërheqjen e investimeve të huaja

TIRANË, 9 dhjetor /ATSH/- Agropërpunimi shihet një nga sektorët me potencial të lartë, për tërheqjen e investimeve të huaja direkte. Zv.ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit...

Paketa e mbështetjes së investimeve në zonat rurale/ Lehtësi për çdo...

TIRANË, 29 tetor /ATSH/- Paketa e posaçme në mbështetje të investimeve në zonat rurale krijon lehtësi për çdo sipërmarrje në agroturizëm. Ministri i Bujqësisë dhe...

IPARD II financon 50 % të investimit në agropërpunim

TIRANË, 7 tetor /ATSH/- Fermerët, apo agro-përpunuesit të cilët duan të bëjnë një investim në bujqësi, apo zhvillimin rural, në 30 tetor kanë mundësi...

Grantet IPARD/ 65% të investimit 10 mijë deri 400 mijë euro...

TIRANË, 4 tetor /ATSH/- Programi IPARD II, financon grant 65% të vlerës së investimit 10 mijë deri 400 mijë euro në agroturizëm. "Diversifikimi i fermave...

Gjermania 10 milionë euro për zhvillimin rural/ Programi 4-vjeçar, mundësi punësimi

Lançohet programi për "Zhvillimin e Qendrueshëm Rural" (SRD) TIRANË, 24 shtator /ATSH/ 10 milionë euro të financuara nga Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit...

Projekti i agroturizmit në Reç/ 114 të punësuar në 6 ferma

TIRANË, 18 shtator /ATSH/- 114 vende të reja pune, janë hapur nga zbatimi i projektit të  Qendrës Shqiptare për Zhvillimin e Aftësive Sipërmarrëse &...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA