Ballina Etiketimet Tatimfitimi

Etiketim: tatimfitimi

Të ardhurat e mbledhura nga tatimi mbi fitimin 1.5 miliardë lekë

TIRANË, 3 mars/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura nga tatimi mbi fitimin u realizuan në masën 1.5 miliardë lekë. Ministria e Financave dhe Ekonomisë bën të...

Zero tatimfitimi për biznesin e vogël deri në 2029

TIRANË, 2 janar/ATSH/ 91% e sipërmarrjes në vend do të kenë taksë zero mbi fitimin. Sipas këtij vendimi, bizneset me xhiro vjetore deri në 14...

Shtyhet deri në fund të vitit pagesa e këstit të tatimfitimit...

TIRANË, 13 prill/ATSH/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se pagesa e kësteve të tatimfitimit për bizneset që operojnë në sektorin e turizmit, fasonët dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA