Ballina Etiketimet Rovena Voda

Etiketim: Rovena Voda

Voda, takim me gratë azilkërkuese: Mbështetje perspektivave për refugjatët në Shqipëri

TIRANË, 17 qershor/ATSH/ Mbështetje perspektivave për refugjatët në Shqipëri. Zv.ministrja  e Brendshme, Rovena Voda, u takua sot me një grup të grave refugjate dhe azilkërkuese...

Voda për ATSH: Rënie e ndjeshme e fluksit të emigrantëve të...

TIRANË, 5 maj/ ATSH- A. Fortuzi/ Asnjë azilkërkues që ndodhet në Republikën e Shqipërisë nuk rezulton i infektuar me COVID-19. Zv/ministrja e Brendshme, Rovena Voda,...

Voda për ATSH: Brenda javës pritet të rinisë procesi i aplikimit...

TIRANË, 5 maj/ATSH - A. Fortuzi/ Brenda kësaj jave pritet të rinis procesi aplikimit për karta identiteti dhe pasaporta biometrike. Zv/ministrja e Brendshme, Rovena Voda,...

Voda: Bashkëpunim me Malin e Zi për mbrojtjen ndërkufitare të fëmijëve...

TIRANË, 25 shkurt /ATSH/ - Ngritja e mekanizmit transnacional të referimit dhe mbrojtja ndërkufitare e fëmijëve viktima dhe viktima të mundshme të trafikimit, ishin...

Ndryshimet në ligjin “Për të huajt”/ Voda: Aplikim online për dhënien...

TIRANË, 5 shkurt /ATSH/- Në Komisionin e Sigurisë Kombëtare u shqyrtua projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin “Për të huajt”. E pranishme në...

Fshati Ishëm ndër më të goditurit nga tërmeti/ Voda: 200 banesa...

TIRANË, 20 dhjetor /ATSH/ - Fshati Ishëm gjithashtu është prekur nga pasojat e tërmetit të 26 nëntorit . Zv/ministrja e Brendshme, Rovena Voda, është gjendur ...

Voda: 30 objekte të prishura në Durrës dhe Thumanë

TIRANË, 6 dhjetor /ATSH/ -Zv/ministrja e Brendshme, Rovena Voda, deklaroi sot se janë prishur gjithsej 30 objekte në zonat e prekura nga tërmeti i...

Përditësimi zyrtar i situatës pas tërmetit/ Shifrat e banesave të dëmtuara...

TIRANË, 3 dhjetor/ATSH/ - Zyra Operacionale për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore, që drejtohet nga ministri fuqiplotë në perimetrin e zonave të prekura nga tërmeti,...

Bashkëpunimi me FRONTEX, Shqipëria vlerësohet në forumin e Salzburgut

TIRANË, 7 nëntor/ATSH-Arbi Fortuzi/ Shqipëria ka marrë vlerësime pozitive në forumin e Salzburgut, sa i takon bashkëpunimit me FRONTEX, si dhe për angazhimin në...

Lufta ndaj trafikimit të qenieve njerëzore, Voda: Bord Këshillimor sipas modelit...

TIRANË, 16 tetor/ATSH- Arbi Fortuzi/ Ngritja sipas modelit amerikan e Bordit Këshillimor me ish-viktima të trafikimit është një risi sa i takon luftës ndaj...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA