Ballina Etiketimet Qafa e Pazarit

Etiketim: Qafa e Pazarit

FOTO/ Gjirokastër, restaurimi i Qafës së Pazarit po vijon me ritme...

TIRANË, 21 qershor /ATSH/ - Ndërtimi i rrjeteve të ujësjellësit, telefonisë e internetit, ndriçimit dhe kullimit të ujërave ishte pjesa më sfiduese e projektit...

Gjirokastër/ Qafa e Pazarit, kantieri një vlerë e shtuar edhe për...

TIRANË, 30 prill /ATSH A.ALLA / - "Qafa e Pazarit në Gjirokastër është një kantier i hapur por edhe një vlerë e shtuar dhe...

Gjirokastër/ Prefekti Aliaj inspekton punimet në Qafën e Pazarit

TIRANË, 8 prill /ATSH/ - Prefekti i qarkut Gjirokastër, Astrit Aliaj ka zhvilluar ditën e sotme një vizitë në objektin e rikonstruksionit të kalldrëmeve...

Gjirokastër/ Qafa e Pazarit, kalldrëmi autentik dhe mjeshtrat në pritje për...

TIRANË, 12 mars/ATSH/ - Ka përfunduar njëra prej fazave të punimeve në Qafën e Pazarit në Gjirokastër, portës hyrëse për në qendrën historike të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA