Ballina Etiketimet Mesues per Shqiperine

Etiketim: mesues per Shqiperine

Portali “Mësues për Shqipërinë”, 1955 mësues të punësuar këtë vit shkollor

TIRANË, 4 shkurt/ATSH/ Portali “Mësues për Shqipërinë” për vitin shkollor 2019-2020 ka punësuar 1955 mësues deri tani. Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisër, Besa Shahini...

Pas konkurrimit në portalin “Mësues për Shqipërinë”, punësohet në shkollën 9-vjeçare...

TIRANË, 3 shkurt/ATSH/ Mariglena është një prej rasteve të shumta që falë një procesi transparent të konkurrimit në portalin "Mësues Për Shqipërinë" sot ushtron...

Portali “Mësues për Shqipërinë”/ Nis faza e dytë e punësimit, testim...

TIRANE, 11 korrik/ATSH/- Sot ka nisur faza e dytë për punësimin nëpërmjet portalit “Mësues për Shqipërinë”, ajo e testimit të informatizuar. Ky testim, i cili...

7200 aplikime në portalin “Mësues për Shqipërinë”, nis faza e dytë...

TIRANË, 20 qershor/ATSH/ - Pas përfundimit të fazës së parë të konkurrimit të mësuesve në portalin dedikuar punësimit të tyre, 7200 aplikantë kanë dorëzuar...

“Mësues për Shqipërinë”, procedura e plotë e punësimit të mësuesve

TIRANË, 10 qershor/ATSH/ - Pas mbylljes së fazës së parë të aplikimit në portalin "Mësues për Shqipërinë” tanimë konkurrentët do t'i nënshtrohen testimit që...

Portali “Mësues për Shqipërinë”, rritje e cilësisë së mësimdhënies

TIRANË, 14 Shtator /ATSH-Gjergji Mima/ -Portali “Mësues për Shqipërinë” është një mekanizëm që ka mundësuar një rritje të cilësisë së mësuesve që janë bërë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA