Ballina Etiketimet MEPJ

Etiketim: MEPJ

Të rinjtë, potencial për ndërtimin e modelit të paqes

TIRANË, 29 tetor /ATSH/ - Organizata e Kombeve të Bashkuara vlerësoi sot 5 të rinj të sukseshëm, të cilët ia kanë dalë mbanë të...

Shqipëria thellim të marrëdhënieve ekonomike me vendet balltike

TIRANË, 26 tetor /ATSH/ - Forcimi i bashkëpunimit dypalësh dhe thellimi i marrëdhënieve ekonomike mes Shqipërisë dhe dy vendeve balltike, Letonisë dhe Estonisë ishin...

Nga ambasadoret, deri tek punonjëset e thjeshta, “armata” e MEPJ në...

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/1043928299111645/ TIRANË, 24 tetor /ATSH/ - Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme i bashkohet nismës për luftën ndaj kancerit të gjirit. Në një video sensibilizuese...

Rastet e ndalimit apo arrestimit, konsullatat shqiptare asistencë online

TIRANË, 24 tetor /ATSH/ - Konsullatat shqiptare në botë ofrojnë shërbimin e Asistencës së Përgjithshme për shtetasit shqiptarë për rastet e ndalimit, arrestimit apo...

Vërtetim mbi Gjendjen Gjyqësore në çdo Zyrë Konsullore

TIRANË, 15 tetor /ATSH/ - Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme ofron në çdo Zyrë Konsullore shërbimin për vërtetim mbi Gjendjen Gjyqësore/Dëshminë e...

Shqipëria të ndërmarrë vendime strategjike për negociatat e ardhshme

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/1427324730734201/ TIRANË, 10 tetor /ATSH-Gjergji Mima/ - “Ka ardhur koha që Shqipëria të ndërmarrë vendime strategjike, të cilat do të kenë ndikim në gatishmërinë e...

Përpjekjet e Shqipërisë për bashkëpunim rajonal datojnë 100 vite më parë

TIRANË, 10 Tetor /ATSH/ -Bashkëpunimi rajonal mbetet një sfidë aktuale për Ballkanin Perëndimor. Por, përpjekjet për të vendosur ura bashkëpunimi mes shteteve të Ballkanit Perëndimor...

Shqipëria vendos marrëdhënie diplomatike me Saint Kitts dhe Nevis

TIRANË, 9 Tetor /ATSH/ -Shqipëria vendos marrëdhënie diplomatike me Saint Kitts dhe Nevis. Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike,...

Shqipëria gati për të filluar bisedimet për anëtarësim në BE

TIRANË, 19 shtator /ATSH - Gjergji Mima/ - Për Shqipërinë marrëdhënia e partneritetit me Gjermaninë është e çmuar, e pazëvendësueshme, qoftë në planin dypalësh,...

Maas: Shqipëria, hap gjigant përmes reformës në Drejtësi

TIRANË, 19 shtator /ATSH-Gjergji Mima/ - Në vitet e fundit Shqipëria ia ka dalë që përmes reformës në sistemin e Drejtësisë të bëjë një...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA