Ballina Etiketimet Ismet Beqiraj

Etiketim: Ismet Beqiraj

Reforma e Deregulimit/ Leje mjedisore të njëjta si për kërkimin, edhe...

TIRANË, 3 mars /ATSH/ Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në cilësinë e komisionit përgjegjës, zhvilloi të martën një seancë dëgjimore me përfaqësues...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA