Ballina Etiketimet Ambasada

Etiketim: ambasada

Teatri Shqiptar në Vjenë

TIRANË, 12 nëntor /ATSH/ - Nëntori i Teatrit Shqiptar u organizua me mbështetjen e Ministrisë Federale për Europën, Integrimin dhe Punët e Jashtme të...

SHBA: Të inkurajuar nga përparimi në luftën ndaj krimit, mbështetje partnerëve...

TIRANË, 8 nëntor /ATSH/ - “Qeveria e SHBA qëndron e gatshme për të punuar me partnerët tanë shqiptarë”, u shpreh sot Ambasada e Shteteve...

Promovohet në Kosovë botimi anastatik i revistës “Diturija”

TIRANË, 8 nëntor /ATSH/ - Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” u promovua botimi anastatik i revistës "Diturija" (1909-1929). Gjithashtu u organizua edhe një...

Vizat turistike, jo për të punuar në SHBA

TIRANË, 8 nëntor /ATSH/ - Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, sqaron se të gjithë qytetarët shqiptarë që duan të vizitojnë...

Shqipëri-Poloni, nxitje e bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes

TIRANË, 7 nëntor /ATSH/ Nxitja e bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes mes Shqipërisë dhe Polonisë ishte në qendër të takimit mes ambasadores së Shqipërisë...

Libra e gravura të vjetra, ekspozitë për Skënderbeun në Athinë

TIRANË, 7 nëntor /ATSH/ - Ambasada e Shqipërisë në Athinë organizoi në bashkëpunim me Bibliotekën e Gennadios, një ekspozitë me libra, gravura dhe kartëpostale...

Kompanitë hungareze interes për investim në sektorin energjetik në Shqipëri

TIRANË, 5 nëntor /ATSH/ - Kompanitë hungareze shprehin interes për të investuar në sektorin energjetik në Shqipëri. Ambasadori i Shqipërisë në Hungari, Arjan Spasse priti...

1 mijë gazetarë janë vrarë gjatë dekadës së fundit

TIRANË, 2 nëntor /ATSH- I. Vata/ - Ambasada e Italisë në Shqipëri kujton sot ditën Ndërkombëtare për të Ndaluar Mungesën e Ndëshkueshmërisë për Krimet...

Trajtim me dinjitet i shtetasve shqiptarë në pikat rumune të kalimit...

TIRANË, 2 nëntor /ATSH/ - Trajtimi me dinjitet i shtetasve shqiptarë në pikat rumune të kalimit kufitar, ishte në qendër të bisedës mes ambasadorit...

Mësime plotësuese në gjuhën shqipe për fëmijët e diasporës

TIRANË, 31 tetor /ATSH/ - Institucionalizimi i mësimit plotësues në gjuhën shqipe për fëmijët shqiptarë në diasporë ishte në qendër të takimit të takimit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA