Ballina Etiketimet Albgaz

Etiketim: albgaz

Investimi 79 milionë lekë/ Qendra e Mirëmbajtjes së Rrjetit të Gazit...

TIRANË, 11 tetor /ATSH/- Qendra e Mirëmbajtjes së Rrjetit të Gazit në Fier, do t’i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë, duke u shndërruar në një...

Ekspertë ndërtimorë, të naftës e gazit inspektojnë godinat përgjatë segmentit bregdetar...

TIRANË, 27 nëntor/ATSH/ Dy grupe pune të shoqërisë Albgaz të përbërë nga ekspertë ndërtimorë dhe të naftës e gazit po inspektojnë godinat përgjatë segmentit...

Krijohet shoqëria e përbashkët shqiptaro-italiane për mirëmbajtjen e tubacionit të TAP

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/1316802511787384/ TIRANË, 12 qershor/ATSH/- Kompania shtetërore shqiptare e gazit "Albgaz" dhe ajo italiane "SNAM" firmosën në Tiranë marrëveshjen e krijimit të një shoqërie të përbashkët,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA