Të rejat - Sport

Të shikuara

Worldarchitecture: ”Arena Kombëtare”, stadiumi i ri i Shqipërisë

TIRANË, 23 maj /ATSH/ - I projektuar nga studioja italiane ''Archea Associati'' dhe drejtuar nga arkitekti Marco Casamonti, ky stadium parashikon 22 000 vende...