AXHENDA NDËRKOMBËTARE 23/9/2021

BERLIN (Gjermani) – Debati i fundit televiziv i fushatës elektorale me të gjithë kandidatët.

AMSTERDAM (Holandë) – Njoftimi për shtyp i Agjencisë Evropiane të Barnave (EMA) për COVID-19.

BUDAPEST (Hungari) – Samiti demografik.

KIEV (Ukrainë) – Konferencë për shtyp e Misionit të OKB-së për të Drejtat e Njeriut.

BRUKSEL – Komisioni Evropian paraqet projektrregulloren për karikuesin universal të telefonit.

LONDËR (BM) – Vendimi i politikës monetare të Bankës së Anglisë.

UASHINGTON (Shtetet e Bashkuara) – Pllaka e Gilgameshit, xhevahiri i Babilonisë, kthehet në Irak.

KOMBET E BASHKUARA (SHBA) – Samiti për Sistemet Botërore të Ushqimit./ /ervo/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.