Menaxhimi i mbetjeve të ngurta në Berat, miratohet marrëveshja me Zvicrën

TIRANË, 11 qershor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e djeshme marrëveshjen për projektin “Menaxhimi i mbetjeve të ngurta në qarkun e Beratit”.

Në mbështetje ligjit “Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”, me propozimin e ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave vendosi miratimin e marrëvshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë, përfaqësuar nga Këshilli i Ministrave të Shqipërisë, dhe Qeverisë së Konfederatës Zvicerane, përfaqësuar nga Sekretariati i Shtetit për Çështjet Ekonomike, lidhur me ofrimin e ndihmës teknike dhe financiare për projektin “Menaxhimi i mbetjeve të ngurta në qarkun e Beratit”.

Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren Zyrtare”.

/k.s/j.p/r.e/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.