Kuvendi miraton raportet vjetore të 3 institucioneve të pavarura dhe 2 projektligje

TIRANË, 4 qershor /ATSH/ Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot raportet vjetore të 3 institucioneve të pavarura dhe 2 projektligje.

Kuvendi miratoi me 81 vota pro, raportin e veprimtarisë vjetore të Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2019.

Kuvendi miratoi me 80 vota pro raportin e veprimtarisë vjetore të Komisionerit për Mbikëqyrjen e Shërbimit Civil për vitin 2019.

Kuvendi miratoi me 86 vota pro raportin e veprimtarisë vjetore të Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri për vitin 2019.

Kuvendi miratoi me 85 vota pro, projektligjin “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr.10465, datë 29.9.2011, “Për shërbimin veterinar në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar””.

Kuvendi miratoi me 86 vota pro projektligjin “Për Eurobondin që do të emetohet nga ministri i Financave dhe Ekonomisë, miratimin e përjashtimeve nga tatimet e taksat dhe të parashikimeve për heqjen dorë nga imuniteti në marrëveshjet që do të lidhen”. /j.p//r.e/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.