Punime në nënstacionin e Kombinatit, OSHEE njofton ndërprerje energjie

TIRANË, 16 nëntor /ATSH/ – Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar abonentët për ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës, për shkak të punimeve në rrjet.

Sipas njoftimit të OSHEE, për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datat 18-22 Nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

18 Nëntor

10:00-14:00 – Private Spango, “Sakollari”, “Alban Jegeni”, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat,

10:00 12:00 – Private Spango, “Sakollari”, “Alban Jegeni”, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat, Tec, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Shkolla e Edukimit

19 Nëntor

09:00-13:00 – Energjetika, Yzberisht

20 Nëntor

09:00-13:00 – Qendër Kombinat, Tec

21 Nëntor

09:00-13:00 – Privat Freeëing, Eurotrade.

22 Nëntor

09:00-13:00 – Qyteti Kombinat, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharrë, Shkolla e Edukimit

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.