Disa rrethe në Shqipëri nesër pa energji elektrike. Shkak investimet në rrjet

TIRANË, 2 tetor /ATSH/ – Në një njoftim për qytetarët, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën të ditur se nesër do të ketë stakime të energjisë elektrike në disa qytete në vend, në kuadër të investimeve për të përmirësuar furnizimin me energji elektrike dhe rinovuar rrjetin e shpërndarjes.

Sipas OSHEE, këto janë qytetet që do të kenë stakime të energjisë në disa zona të caktuara:

Tiranë – do të stakohet energjia në disa zona:

09:00-11:00 – rruga e Kavajës, rruga “Kel Kodheli”

11:20-15:00 – rruga “Kongresi i Lushnjës”, rruga “Ylbere Bylykbashi”

13:00- 15:00rruga “Urani Pano”, pranë Veve Center.

09:00-15:00rruga e Dibrës, rruga e Barrikadave, rruga “Ibrahim Buzhiqi”, rruga “Dervish Hekali”, rruga “Riza Cerova”, rruga “Idriz Dollaku”, rruga “Shemsi Haka”.

10:00- 12:00rruga “Dervish Hatixhe”, rruga “Bardhok Biba”.

Shkodër – 15:00- 16:00 do të stakohet energjia në këto zona:

Lagjet Kiras, Fshatrat Lopcej, Dobrac, Shtoi i ri, Shtoi i vjetër, Boriç, Koplik, Shkrel, Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije, Ktosh Demiraj, Grude fushe, Gruemire cesme, Burgu i Recit, Kaldrun, Sterbeq, Jubice Flake, Boric, Grill, Omaraj, Gruemire, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash, Hot, Kelmend, Vukpalaj, Rrapsh, Tamare, Selce, Vermosh, Vukel.

Krujë09:00- 15:00 do të stakohet energjia në këto zona:

Zim Zenel, Cel, Dedeli, Pazari, Vesel, Berbere, Perlate, Varosh, Dane Fush Madhe, Barkanesh, Subash, Sesere, Barabit, Gurkuqe, Derede, Pengile, Emire, Kraste, Guroret, Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj, Mafsheq, Shkrete, Shqeze, Prenolle, Fshatrat: Cudhi Zalle, Cudhi Kamp, Kroi Madh, Ballias.

Durrës09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona:

zona e fshatit Rinia, rruga “Aleksandër Goga”, Spitallë.

Elbasan10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona:

Qyteti Peqin, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Perparim qender, Pajove, Fshat: Bishqem, Cacabez, Cengele, Gryksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Lolaj, Pajove qender, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celhakaj, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha.

Korçë – në datat 3-4 tetor do të stakohet energjia në këto zona gjatë intervalit kohor 09:00-13:00

3 tetor – Maliq, komunat Libonik, Vloçisht, Drithas.

4 tetor – Ploçisht, Babjen, Bashkia Maliq.

Mirditë10:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona:

Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivaç, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë

Kukës10:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona:

Zahrisht, Pla, Nikoliq, Pla Krume, Vllahen, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhe, Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeç, Pla, Brat, Dobrune, dog. Qafe Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Fajze, Brenoge, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe Kuq, Tobel, Bashkia Krumë (Lagjet: Nr. 1, 2, zona Industriale, lagjja informale Peke, Gajrep).

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.