KQZ rrëzon disa kërkesa ankimore për zgjedhjet e 30 qershorit

TIRANË, 11 korrik /ATSH/ Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi sot të rrëzojë disa kërkesa ankimore të Partisë Bindja Demokratike.

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Këlcyrë

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KQZ-së në Bashkinë Korçë

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KQZ-së në Bashkinë Fier

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Përrenjas

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Librazhd

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Rrogozhinë

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Belsh

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KQZ-së në Bashkinë Elbasan

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Vorë

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Krujë

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KQZ-së në Bashkinë Kamzë

KQZ vendosi lënien në fuqi të vendimit të KZAZ-së në Bashkinë Has.

KQZ vendosi mospranimin e kërkesës ankimore të paraqitur nga kandidati i pavarur Leonidha Hristo me objekt shpalljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve për Bashkinë Finiq, Qarku Vlorë.

KQZ vendosi mospranimin e kërkesës ankimore të paraqitur nga Partia Emigracionit Shqiptar, me objekt kundërshtimin e rezultatit të zgjedhjeve për bashkinë Gramsh.

/gj.mima/ /a.g/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.