Miratohet programi i zyrës së regjistrimit të pasurive të paluajtshme

TIRANË, 23 janar /ATSH/- Qeveria miratoi sot programin e shërbimit të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme për vitin 2019.

Sipas relacionit që shoqëron këtë pr.ligj në mbështetje të ligjit “Për regjistrimin e pasurive të paluajtshme”, “Për menaxhimin e sistemit buxhetor në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Drejtësisë, Këshilli i Ministrave miratoi edhe  buxhetin e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme për vitin 2019.e.xh/

 

 

 

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.