Rehabilitimi i 300 qendrave shëndetësore, punë intensive në 7 qendra në Elbasan

https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/videos/266064624038509/

TIRANË, 24 shtator/ATSH/ – Ministria e Shëndetësisë po investon për fuqizimin e kujdesit Parësor ndërsa ka nisur programin kombëtar të rehabilitimit të 300 qendrave shëndetësore në këtë mandat.

Vetëm gjatë këtij viti do të rehabilitohen 80 qendra shëndetësore në qarkun e Tiranës, ndërsa po punohet intensivisht në 7 qendra shëndetësore dhe ambulanca në Elbasan.

Qendrat shëndetësore që rehabilitohen këtë vit në qarkun e Tiranës në kuadër të projektit kombëtar të rikonstruksionit të 80 qendrave shëndetësore:

Qendra Shëndetësore nr 10 (pranë Oxhakut)
Qendra shëndetësore 10 (pika)
Qendra Shëndetësore nr 4
Qendra Shëndetësore “Qyteti Nxënësve”
Qendra Shëndetësore nr 9 (pika 9)
Qendra Shëndetësore Baldushk
Qendra shëndetësore Kashar 1
Ambulanca Lagjia e Re, Ndroq
Ambulanca Gërdec
Qendra shëndetësore Babrru
Qendra shëndetësore Bathore Lagjia 1
Qendra shëndetësore Pezë e Madhe
Qendra shëndetësore Gosë
Qendra shëndetësore Kryemëdhenj

 

Krahas këtyre qendrave të parashikuara në programin e rikonstruksionit të 80 Qendrave Shëndetësore në 2018, do të rikonstruktohet edhe qendra shëndetësore e Vorës dhe Saukut, në bashkëpunim me projektin “Shëndet për të Gjithë” si dhe Dispanceria e Tiranës, me financim nga buxheti i shtetit. /z.t/ /a.g/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.