Home Tags Turizem

Tag: turizem

FOTO/ Boga, peizazhi kulturor që ndërthuret me traditën, mikpritjen dhe etnosin...

TIRANË, 17 nëntor /ATSH/ - Boga këtë fund vjeshte vazhdon të mbetet e mrekullueshme si destinacion për tu larguar nga zhurma e kryeqytetit e...

Mbrojtja e mjedisit, aset për promovimin e turizmit

TIRANË, 14 nëntor/ATSH/ - "10 milionë turistë është objektiv, jo vetëm sfidë! Qëllim në dukje i largët, por i realizueshëm për Ministrinë e Turizmit...

FOTO/ Voskopoja, e bukur dhe e vizitueshme në të katër stinët

TIRANË,14 nëntor /ATSH/ - Voskopoja, në krahun perëndimor të qytetit të Korçës, mbetet një nga qendrat më të bukura turistike në vend që vizitohet...

Investitorët hungarezë, interes për turizmin në Durrës

TIRANË, 13 nëntor /ATSH/ - Investitorët hungarezë interesohen për sektorët e ekonomisë dhe turizmit në Durrës. Kryetari i bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur...

FOTO/ Tushemishti, fshati turistik i mikpritjes dhe bukurive natyrore

TIRANË,12 /ATSH/ - Tushemishti, fshati turistik që ndodhet 5 km larg qytetit të Pogradecit, ofron një pamje mahnitëse për të gjithë vizitorët. Shumë afër...

FOTO/Turistët e huaj eksplorojnë bukuritë natyrore të vargmalit të Korabit

TIRANË, 11 nëntor /ATSH- I. Vata/ - Turistë e huaj dhe vendas nuk reshtin së vizituari intenerarin e vargmalit të Korabit, pasi ofron një...

Newfederalist.eu: Vizitoni Shqipërinë europiane

TIRANË, 11 nëntor /ATSH/ - Shqipëria! Këtë verë, më në fund arrita të kaloj ca kohë atje dhe të shoh se si ka përparuar...

Turizmi i peshkimit, diversifikim i ofertës turistike

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/- Turizmi i peshkimit po kthehet në një praktikë të qëndrueshme të turizmit detar. Bashkia e Durrësit me qëllim promovimin e turizmit të peshkimit nëpërmjet...

FOTO/ Puka, mozaik i kontrasteve të bukurive të egra malore

TIRANË,10 nëntor /ATSH/ - Qyteti i Pukës tashmë është shëndrruar në një destinacion turistik kjo për shkak të moziakut të bukurive që ofron ku...

HLN: Shqipëria? Mes nëntë destinacioneve përrallore 2019

BRUKSEL, 10 nëntor /ATSH/ - Gazeta më popullore në zonën belge të Flandrës “Het Laatste Nieuws”, ka vendosur Shqipërinë në një renditje të nëntë...

MOST POPULAR

HOT NEWS