Home Tags Turiste

Tag: turiste

FOTO/ Bukuritë e Alpeve Shqiptare, 1 mijë turistë të huaj gjatë...

TIRANË,15 nëntor /ATSH/ - Shqipëria vazhdon të surprizojë dhe në këto ditë nëntori me turistë të shumtë vendas dhe të huaj. Vendi ynë po promovohet...

FOTO/ Korçë, Pazari i Vjetër atraksioni turistik i fundjavës

TIRANË,12 nëntor /ATSH/ - Korça e serenatave dhe me Pazarin e Vjetër dhe atraksionet e saj te shumta që ka në fundjavë ishte plot...

Muzetë e Krujës tërheqin vëmendjen e mbi 100.000 vizitorëve

TIRANË,10 nëntor /ATSH/ - Shqipëria është shumë e pasur me bukuri natyrore, si peizazhet e bukura malore dhe bregdeti mahnitës, por përveç këtyre një...

Turizëm, kulturë dhe art në muzetë e Beratit

https://www.facebook.com/QendraKombetareeMuzeumeveBerat/videos/2175118259413209/ TIRANË,8 nëntor /ATSH/ - Muzetë e Qendrës Muzeore Berat, Muzeu Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik vazhdojnë të jenë destinacionet më të kërkuara nga turistët...

FOTO/ Tirana, kryeqyteti që ofron turizëm gjithëvjetor

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/435687993628898/?t=1 TIRANË,6 nëntor /ATSH/ - Për turistët edhe ditët e para të muajit nëntor në Tiranë janë më të preferuarat. Në këto ditë vjeshte, ku...

FOTO/ 50 alpinistë nga Gjermania turistët e parë të aventurës në...

TIRANË,5 nëntor /ATSH/ - ''High Scardus Trail'' është emri i shtegut të ri ndërkombëtar të turizmit malor në rajonin ndërkufitar midis Shqipërisë, Maqedonisë dhe...

Vlorë – Rritet me 20% numri i turistëve në monumente dhe...

TIRANË, 2 nëntor/ATSH/- Monumentet e kulturës dhe parqet arkeologjike në Vlorë kanë zgjuar interesin e turistëve të huaj dhe vendas gjatë sezonit turistik të...

Ndalesë mes historisë e peizazhit, hapet Muzeu i Kastriotëve në Dibër

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/2329779060374238/ TIRANË,29 tetor /ATSH/ - Në kuadër të “Vitit Mbarëkombëtar të Skënderbeut” u bë i mundur restaurimi i Muzeut të Kastriotëve, monument kulture i kategorisë...

Rritja e turistëve sllovenë në Shqipëri, bashkëpunim mes agjencive turistike

TIRANË, 22 tetor /ATSH/ - Rritja e numrit të vizitorëve e turistëve sllovenë në Shqipëri ka sjellë si nevojë rritjen e bashkëpunimit dhe koordinimin...

FOTO/ Flukse turistësh të huaj në ujërat termale të Bënjës

TIRANË, 22 tetor/ATSH/- "Qyteti i trëndafilave", Përmeti, në juglindje të Shqipërisë gjithnjë e më shumë po tërheq turistët e huaj me bukuritë, natyrën dhe...

MOST POPULAR

HOT NEWS