Ballina Etiketimet Tregues

Etiketim: tregues

Oficerët e sigurisë në 150 shkolla

TIRANË, 22 nëntor/ATSH/ - Oficerët e sigurisë do të shtrihen në 150 gjimnaze në të gjithë vendin. Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Lindita Nikolla...

9-mujori, të ardhurat u rritën me 9 miliardë lekë, investimet me...

TIRANË, 2 nëntor/ATSH/ Të ardhurat totale për 9-mujorin 2018, u realizuan në vlerën 329.2 miliardë lekë, 3% ose 9.2 miliardë lekë më shumë se 9-mujori...
video

Mirëmenaxhimi përmirëson rrënjësisht treguesit e KESH

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/561388254281104/   TIRANË, 11 tetor/ATSH/- Mirëmenaxhimi dhe profesionalizmi bënë të mundur përmirësimin drastik të treguesve ekonomiko-financiar të Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare, duke ulur me 17.7 miliardë lekë...

Treguesit e 6-mujorit, OSHEE: Arkëtimet arrijnë në 33.4 miliardë Lekë

TIRANË, 6 gusht/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE Sh.A) publikoi sot të dhënat bazë të aktivitetit 6-mujor, duke konfirmuar rrugën pozitive të...

Energjia – Ulet niveli i humbjeve në rrjet, rriten arkëtimet

TIRANË, 6 gusht/ATSH/ Treguesit e 6-mujorit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike tregojnë për vazhdimësinë pozitive të rimëkëmbjes së kompanisë, uljen e nivelit...

Financat me sufiçit buxhetor gati 4 miliardë lekë

TIRANË, 31 maj/ATSH/- Ministria e Financave dhe Ekonomisë publikoi treguesit fiskalë paraprakë, ku vërehet se të ardhurat e përgjithshme, për muajin e katërt të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA