Ballina Etiketimet Tregti

Etiketim: tregti

Eksportet drejt Zvicrës gati 1.8 miliardë lekë

TIRANË, 15 tetor/ATSH/ Eksportet e produkteve shqiptare, kryesisht prodhimet bujqësore, materialet e ndërtimit, mineralet dhe metalet po rrisin praninë e tyre në tregjet zvicerane. Eksportet...

Eksportet drejt Mbretërisë së Bashkuar, 506 milionë euro

TIRANË, 13 tetor/ATSH/ Eksportet shqiptare drejt Mbretërisë së Bashkuar gjatë periudhës janar-gusht shënuan rritje të lehtë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti...

GJENEVË – OBT: Rimëkëmbja e tregtisë globale tejkalon pritshmëritë

GJENEVË, 4 tetor /ATSH-AFP/ - Tregtia globale e mallrave ka marrë vrull dhe ka kaluar kulmin e saj të para pandemisë, pavarësisht çështjeve të...

Shkëmbimet tregtare me Spanjën, 22.8 miliardë lekë

TIRANË, 4 tetor/ATSH/ Shqipëria dhe Spanja kanë rritur ndjeshëm bashkëpunimin tregtar. Shkëmbimet tregtare mes Shqipërisë dhe Spanjës llogariten përgjatë këtij 8-mujori rreth 22.8 miliardë...

Eksportet shqiptare drejt Kinës 5,2 miliardë lekë

TIRANË, 28 shtator/ATSH/ Instituti i Statistikave (INSTAT) raportoi sot se në 8-mujorin e këtij viti eksportet e mallrave shqiptare drejt Kinës arritën vlerën 5,2...

Shkëmbimet tregtare me Greqinë 49.7 miliardë lekë

TIRANË, 28 shtator/ATSH/ Eksportet drejt Greqisë gjatë 8-mujorit të këtij viti shënuan një rritje të lehtë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti...

Shkëmbimet tregtare me Turqinë, mbi 57 miliardë lekë

TIRANË, 27 qershor/ATSH/ Turqia është një partner i rëndësishëm i Shqipërisë në tregtinë ndërkombëtare. Instituti i Statistikave publikoi së fundmi raportin mbi tregtinë e jashtme...

Më shumë se gjysma e eksporteve shqiptare drejt Italisë, Greqisë dhe...

TIRANË, 24 shtator/ATSH/ Tre nga partnerët kryesorë si për eksportet, ashtu edhe për importet për vitin 2020, janë Italia, Greqia dhe Gjermania, duke zënë...

Eksportet drejt Kosovës rritje me 55,3 %

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Marrëdhëniet tregtare mes Shqipërisë dhe Kosovës po vijnë duke u zgjeruar vit pas viti. Sipas raportit të publikuar nga Instituti i Statistikave...

Volumi i shitjeve në tregtinë me pakicë u rrit me gati...

TIRANË, 15 shtator/ATSH/ Volumi i shitjeve në tregtinë me pakicë u rrit me 9.9 % gjatë tremujorit të dytë të këtij viti, krahasuar me...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA