Ballina Etiketimet Trajnim

Etiketim: trajnim

Foto/ Zgjerohet paketa e shërbimeve shëndetësore për fëmijët

TIRANË, 15 priil/ATSH/ - Për t'u kujdesur për shëndetin e fëmijëve në të gjitha rajonet e vendit, ka nisur sot trajnimi i ekipit shëndetësor...

Kuvendi, ekspertizë në Zvicër në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes

TIRANË, 2 prill /ATSH/ - Kuvendi i Shqipërisë do të ketë një bashkëpunim afatgjatë me Qendrën për Kontrollin Demokratik të  Forcave të Armatosura dhe...

Shqipëri-Kosovë, shoqëritë e ujësjellësve trajnim mbi menaxhimin e aseteve

TIRANË, 1 prill/ATSH/ - Shoqëritë e Ujësjellës Kanalizime nga Shqipëria dhe Kosova përfunduan me sukses trajnimin e parë 4 ditor mbi GIS/ Menaxhimi e...

Pakti për Universitetin, punësohen 48 studentë ekselentë në Tatime

TIRANË, 31 mars/ATSH/- Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve zhvilloi një trajnim me 48 studentët e ekselencës, të cilët janë të punësuar pranë administratës tatimore,...

Hetimet online, 12 investigues trajnohen nga DASH

TIRANË, 19 mars /ATSH/ 12 investigues të zbatimit të ligjit nga Njësia e Antiterrorizmit dhe krimit kibernetik kanë përfunduar kurset mbi përdorimin e medias...

Wenger, katër oferta brenda muajit për t’iu kthyer punës si trajner

TIRANË, 8 shkurt ATSH/ - Arsene Wenger mësohet se ka pasur katër oferta brenda një muaji për t’iu kthyer punës së trajnerit. Pas 22-vjetëve të...

KQZ, trajnon të rinjtë në Fier mbi rëndësinë e votës

TIRANË, 21 dhjetor /ATSH/ - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi një sesione trajnimi dhe edukimi zgjedhor në Qarkun Fier, me të rinj të shkollave...

Konsolidim i administratës publike sipas standardeve europiane

TIRANË, 12 dhjetor/ATSH/ Konsolidimi i administratës publike sipas standardeve europiane është angazhim konkret i qeverisë. Në këtë kuadër, zv.kryeministrja Senida Mesi informoi se vazhdojnë trajnimet...

Trajnim për parandalimin e konfliktit të interesit gjatë ushtrimit të mandatit...

TIRANE, 21 nëntor/ATSH/- Parandalimin e konfliktit të interesit gjatë ushtrimit të mandatit të deputetit, ishte në fokus të një trajnimi 3 ditor, mbajtur në...

Parandalimi i ekstremizmit, OSBE trajnim me të rinjtë e Bulqizës

TIRANË, 29 tetor/ATSH/ Delegacioni i OSBE-së në Tiranë zhvilloi një trajnim me të rinjtë e Bulqizës, për të diskutuar mbi radikalizimin dhe luftën kundër...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA