Ballina Etiketimet Tatimet

Etiketim: Tatimet

63 denoncime u hetuan nga Tatimet gjatë 2018

TIRANË, 12 maj /ATSH/- Drejtoria e Investigimit të Brendshëm Antikorrupsion, (DIBA) ka verifikuar dhe investiguar 63 raste të denoncuara nga qytetarët, për parregullësi apo...
video

Pakti për Universitetin/ 48 studentë ekselentë punësohen në Administratën Tatimore

TIRANE, 6 prill/ATSH/- Në kuadër të Paktit për Universitetin, 48 studentë të sapodiplomuar të ekselencës, i janë bashkuar tashmë Administratës së Përgjithshme Tatimore. Emërimi i...

DPT informon bizneset për kundravajtjet tatimore

TIRANË, 19 mars /ATSH/ - Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, (DPT) informon tatimpaguesit për rastet e kundravajtjeve në lëshimin e faturave tatimore dhe dëftesave...

Denaj inspekton ambientet e Shërbimit të Tatimpaguesve në Tiranë

Denaj: Të përmirësojmë klimën e biznesit duke krijuar kushte të barabarta për të gjithë TIRANË, 11 mars/ATSH/ - Tatimpaguesit në qytetin e Tiranës do të...

97% e tatimpaguesve kanë shlyer në kohë pagesat

TIRANË, 25 shkurt /ATSH/ - Përmbushja vullnetare e tatimpaguesve shënoi nivelin më të  lartë për vitin 2018, në disa drejtime. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT)...

Aksioni i Hetimit Tatimor, kontrolle subjekteve me risk

TIRANE, 26 janar/ATSH/- Drejtoria e Hetimit Tatimor pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, përmes strukturave të saj po vijon punën në terren për të...

Tatimet, rastet e kontrolleve në biznese dhe procedura

TIRANË, 15 janar /ATSH/- Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informoi sot tatimpaguesit mbi kontrollin tatimor dhe rastet e zbatimit. DPT nënvizuar se kontrollet e plota...

Tatimet, fushatë informimi për risitë e paketës fiskale

TIRANË, 24 dhjetor / ATSH/ - Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve do të nisë së shpejti një fushatë informimi në lidhje me paketën fiskale...

Durrës-Tatimet rrisin mbledhjen e të ardhurave me 13,1%

DRT Durrës “Drejtoria e muajit”, për performancën e të ardhurave TIRANË, 12 dhjetor /ATSH/- Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës ka shënuar performancën më të lartë në...

FMN-Tatimeve: Të vijohet më tej me reformat e nisura

TIRANE, 9 dhjetor/ATSH/- Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Xhavit Çurri zhvilloi takimin përmbyllës me misionin e asistencës së Fondit Monetar Ndërkombëtar. Misioni i FMN-së i...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA