Ballina Etiketimet Tatime

Etiketim: tatime

“Reforma e fiskalizimit konkludohet në 1 shtator”/ Ibrahimaj: Do të ulë...

TIRANË, 12 shkurt /ATSH/ Drejtoresha e përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj deklaroi sot se procesi i fiskalizimit do të ulë evazionin fiskal. "Nëse më parë...

Pasoja nga tërmeti dhe pandemia/ Të ardhurat tatimore 219 miliardë lekë,...

TIRANË, 11 shkurt/ATSH/ Ministria e Financave dhe Ekonomisë bëri të ditur se të ardhurat tatimore, ku përfshihen të ardhurat nga TVSH neto në vend,...

Fiskalizimi/ Procedura për fermerët dhe prodhuesit e tjerë bujqësorë

TIRANË, 27 janar/ATSH/ Ligji “Për fiskalizimin” parashikon se prodhuesit bujqësorë, që janë ose jo subjekte të skemës së kompensimit, në përputhje me legjislacionin për...

Fiskalizimi/ Ibrahimaj: Bizneset në zona pa internet përjashtohen nga procesi

TIRANË, 6 janar/ATSH/ Bizneset që nuk kane akses në internet, për shkak të mungesës së valëve, do të jenë të përjashtuara nga procesi i...

Ndihma financiare prej 4 000 lekësh/ Nesër afati i fundit i...

TIRANË, 30 dhjetor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve rikujton të gjithë tatimpaguesit se afati për të aplikuar për përfitimin e ndihmës financiare për ndërmarrjet...

Procedura që do të ndiqet për zbatimin e pragut të ri...

  TIRANË, 25 dhjetor/ATSH/ Të gjithë tatimpaguesit, të cilët për vitin 2020 kanë realizuar një qarkullim vjetor më të vogël se 10 milionë lekë nga...

Fiskalizimi/ Tatimet publikojnë rregulloren mbi zbatimin e detyrimeve ligjore për raste...

TIRANE, 19 dhjetor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve publikoi rregulloren mbi zbatimin e detyrimeve ligjore për raste të veçanta faturimi në kuadër të ligjit...

Fiskalizimi/ Procedura e lëshimit të faturave elektronike

TIRANE, 19 dhjetor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informoi tatimpaguesit mbi procedurën e lëshimit të faturave elektronike. Që nga data 1 janar 2021, faturat që...

Nga 1 janari transaksionet me 1358 ente publike vetëm me fatura...

TIRANË, 18 dhjetor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve publikoi sot listën e enteve publike për tatimpaguesit që do të kryejnë procesin e Fiskalizimit Referuar ligjit...

Mbështetje profesionale për studentët/ Nënshkruhet marrëveshja mes Drejtorisë së Pёrgjithshme të...

TIRANË, 27 nëntor/ATSH/ Drejtoria e Pёrgjithshme e Tatimeve dhe Universiteti i Tiranës nënshkruan sot një marrёveshje bashkёpunimi, me qёllim mundësimin e mbështetjes profesionale për...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA