Ballina Etiketimet Siguria ushqimore

Etiketim: siguria ushqimore

Siguria ushqimore, asgjësohen 347.3 kg produkte

TIRANË, 19 tetor /ATSH – I. Vata-/ Gjatë ushtrimit të aktivitetit për ditën e sotme, AKU ka kryer 126 kontrolle zyrtare  dhe monitorime në...

Siguria ushqimore, AKU jep 23 masa administrative

TIRANË, 14 tetor/ATSH/ AKU ka kryer sot 139 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor. Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët...

Siguria ushqimore, 156 kontrolle dhe 36 masa ndaj bizneseve

TIRANË, 3 shtator /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 156 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit...

Siguria ushqimore, 142 kontrolle dhe 25 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË 27 gusht /ATSH-I.Vata/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 142 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor...

Siguria ushqimore, 153 kontrolle dhe 29 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË, 26 gusht/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 153 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor...

Siguria ushqimore, 136 kontrolle dhe 32 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË, 24 gusht/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 136 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor...

Siguria ushqimore, 121 kontrolle dhe 27 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË 20 gusht /ATSH-I.Vata/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 127 kontrolle  dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të...

Siguria ushqimore, AKU 146 kontrolle dhe 35 masa me paralajmërim

TIRANË, 11 gusht/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore, 167 kontrolle dhe 40 masa me paralajmërim

TIRANË 2 gusht /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 167 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU njofton se “gjatë...

Siguria ushqimore, AKU: 151 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 22 korrik /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 151 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU bën të ditur...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA