Home Tags Shqiperia turistike

Tag: shqiperia turistike

FOTO/ Shqipëria turistike tërheq vëmendjen në panairin në Londër

TIRANË,8 nëntor /ATSH/ - Shqipëria mbetet destinacioni i preferuar për turistët pasi vendi ynë ka një turizëm gjithëvjetor për shkak të klimës së favorshme. Vendi...

Shqipëria destinacioni i turistëve të natyrës dhe aventurës

TIRANË,31 tetor /ATSH/ - Shqipëria turistike si thesar i çmuar vlerash po promovohet përherë e më shumë nga sitet e huaj të cilat po...

VIDEO – Shqipëria, destinacion turistik edhe gjatë vjeshtës

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/555518461556172/?t=1 TIRANË, 30 tetor /ATSH/ - Shqipëria mbetet destinacioni i preferuar për turistët dhe gjatë muajit tetor, pasi vendi ynë ka një turizëm gjithëvjetor për...

“Global Banking & Finance”: Shqipëria, parajsë turistike

TIRANË, 22 tetor /ATSH - A. ALLA/ - Shqipëria si destinacion turistik europian ofron një turizëm gjithëvjetor, kjo dhe për shkak të klimës mjaft...

UNILAD, Shqipëria, destinacion turistik europian

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/188843815324513/?t=44 TIRANË,18 tetor /ATSH/ - Shqipëria si destinacion europian i cili ka shumë për t’u zbuluar dhe për t’u eksploruar, vazhdon të tërheqë vëmendjen e...

“Must do Travels”: Shqipëria, parajsa e fshehur apo zemra e Mesdheut

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/319194248869462/?t=0 TIRANË,7 tetor /ATSH A.ALLA/ - Shqipëria si destinacion europian i cili ka shumë për t’u zbuluar dhe për t’u eksploruar, vazhdon të tërheqë vëmendjen...

‘France2’ për Shqipërinë turistike: Parajsë e fshehtë me thesare të panumërta

TIRANE, 17 Shkurt/ATSH/- Një parajsë e fshehtë, përballë Italisë, mes Greqisë dhe Malit të Zi. Kështu e nis reportazhin për Shqipërinë turistike televizioni ‘France 2’,...

MOST POPULAR

HOT NEWS