Ballina Etiketimet Sejko

Etiketim: Sejko

Sejko pret ambasadorin Alonso: Spanja partner i rëndësishëm, angazhim për bashkëpunimin...

TIRANË, 11 dhjetor/ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko priti në një takim zyrtar ambasadorin e ri të Mbretërisë së Spanjës në Shqipëri,...

COVID-19/ Sejko: Masat e marra ofruan stimul monetar të nevojshëm për...

TIRANË, 10 dhjetor/ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko deklaroi sot se pandemia e COVID-19 goditi ekonominë, por theksoi ai, pavarësisht këtyre goditjeve...

Strategjitë për të zvogëluar ndikimin e goditjes nga pandemia/ Sejko: Sfidë,...

TIRANË, 23 tetor/ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, mori pjesë në takimin online të ministrave të Financave dhe Guvernatorëve të Bankave Qendrore...

BSH: Ekonomia i rikthehet ringritjes vitin e ardhshëm

TIRANË, 7 tetor /ATSH/ Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë gjykon se efekti i pandemisë në ekonomi do të vijë drejt reduktimit gjatë tremujorëve...

COVID-19/ Sektori bankar kontribuoi në rritjen e kredisë 7% për biznesin...

TIRANË, 5 gusht /ATSH/ Stimuli i koordinuar fiskal, monetar dhe financiar, ka qenë një element vendimtar në zbutjen e pasojave negative të krizës së...

COVID-19/ Grupit Këshillimor i Stabilitetit Financiar: Sistemi financiar është i qëndrueshëm

TIRANË, 22 korrik /ATSH/ Vlerësimi i gjendjes së sistemit financiar, i rreziqeve që sjellin pasojat e pandemisë dhe masat e nevojshme për të forcuar...

Garancia e parë Sovrane/ 51 milionë euro të disbursuara për 530...

TIRANË, 1 korrik /ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë dha sot detaje nga disbursimi i dy paketave të Garancisë Sovrane që qeveria adresoi në...

Sistemi bankar i mirëkapitalizuar, solid dhe me tregues të mirë të...

TIRANË, 11 qershor/ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko priti në një takim ambasadorin e ri të Austrisë në vendin tonë, Christian Steiner. Gjatë...

Situata në tregjet financiare dhe efektet e COVID-19/ Forcim i bashkëpunimit...

TIRANË, 5 qershor/ATSH/ Drejtori i përgjithshëm ekzekutiv i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, Ervin Mete zhvilloi sot një takim pune me Guvernatorin e Bankës së...

COVID-19/Sejko: Me rëndësi masat e marra nga Qeveria shqiptare për përballimin...

TIRANË, 2 qershor/ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, mori pjesë në takimin e 43-të të Klubit të Guvernatorëve të vendeve të Azisë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA