Home Tags Revista ”DRINI”

Tag: revista ”DRINI”

Kur revista ”Drini” e 1943 promovonte Shqipërinë turistike ndërkombëtarisht

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - ''DRINI'' është revista e parë mujore kushtuar krejtësisht turizmit shqiptar me qëllim njohjen e Shqipërisë dhe të atraksioneve turistike ndërkombëtarisht. Kjo...

MOST POPULAR

HOT NEWS