Ballina Etiketimet Restaurim

Etiketim: restaurim

FOTO/ Berat, restaurohet afresku në kupolën e kishës së Shën Triadhës

TIRANË, 15 shkurt /ATSH/ - Ikonat dhe afresket ne vendin tonë tashmë po restaurohen nga specialistët për të qenë sa më të mirëmbajtura pasi...

FOTO/ Restaurohet ikona “Mbledhja e Kryeengjëjve”

TIRANË, 12 shkurt /ATSH/ - Restaurimet dhe mirëmbajtja e ikonave fetare, si pjesë e trashëgimisë kulturore po merr vëmendje çdo ditë e më shumë. Institucionet...

FOTO/ Rivitalizimi i Vunoit, motor zhvillimi ekonomik dhe turistik

TIRANË, 12 shkurt /ATSH/ - Bashkia Himarë është duke përjetuar një transformim rrënjësor falë investimeve të integruara që po bëhen në gjithë territorin e...

FOTO/ Kthim në identitet i kishës së Shën Mitrit në Berat

TIRANË, 11 shkurt /ATSH/ - Specialistët e mirëmbajtjes së DRKK-Berat kanë përfunduar ndërhyrjen e mirëmbajtjes në çatinë e hajatit të kishës së Shën Mitrit, monument...

FOTO/ Berat, restaurim banesës monument kulture

TIRANË, 7 shkurt /ATSH/ - Një vëmendje e veçantë po i kushtohet gjithnjë e më shumë restaurimit të banesave në qytetin e Beratit. Ministria e...

FOTO/ Roskovec, përfundon restaurimi i kishës së Shën Kollit

TIRANË, 4 shkurt /ATSH/ - Përfundon restaurimi i Kishës së Shën Kollit në Kurjan, Roskovec. Projekti i hartuar nga specialistët e Institutit të Monumenteve të...

Berat, restaurim banesës së rrallë historike të Roshnikut

TIRANË, 1 shkurt /ATSH/ - Banesa historike e Roshnikut në Berat do t’i nënshtrohet një ndërhyrjeje konservues-restauruese duke bërë rikthimin në identitet të kësaj...

FOTO/ Krujë, grup pune për restaurimin e Kullës së Sahatit

TIRANË, 1 shkurt /ATSH/ - Një grup pune i DRKK Durrës, i drejtuar nga drejtori i kësaj drejtorie, Alban Ramohitaj, zhvilloi në qytetin e...
video

Roskovec, Kisha e Shën Kollit destinacioni i ri i turizmit religjioz

TIRANË, 29 janar /ATSH/ - Kisha e Shën Kollit, Roskovec e ndërtuar në shekullin XIII në stilin bizantin, tashmë është destinacioni më i ri...

FOTO/ Gjirokastër, punime intensive për sistemimin e kalldrëmeve të Pazarit

TIRANË, 26 janar/ATSH/- Në qytetin e Gjirokastrës vazhdon puna për sistemimin e kalldrëmeve në pazarin karakteristik të qytetit. Shoqata TID Gjirokastra (Zona për Zhvillimin e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA