Ballina Etiketimet Renta

Etiketim: renta

Prodhimi i naftës bruto u rrit me mbi 6%

TIRANË, 20 nëntor/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.97 miliardë lekë, ose 131.1% krahasuar me vitin i kaluar. Referuar...

Renta minerare në eksport, mblidhen 1.4 miliardë lekë në buxhet

TIRANË, 6 shtator/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.4 miliardë lekë, 132.7% krahasuar me vitin i kaluar dhe...

Rritja e eksporteve të mineraleve, të ardhurat nga renta mbi 1...

TIRANË, 21 qershor/ATSH/ Rritja e eksporteve të mineraleve me rreth 20 mijë ton, gjatë 5 muajve të parë të këtij viti bëri që të...

Eksporti i mineraleve/ Të ardhurat u rritën me 33 milionë lekë

TIRANË, 5 prill/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 437 milionë lekë, 93.9 % krahasuar me vitin i kaluar...

Të ardhurat nga renta minerare bien me mbi 30 %, ndikim...

TIRANË, 12 shkurt/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.8 miliardë lekë, 31.9 % ose 0.8 miliardë lekë më...

1.4 miliardë lekë në buxhet nga renta minerare në eksport

  TIRANË, 17 tetor/ATSH/ Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.4 miliardë lekë, 21.6% ose 379 milionë lekë më pak...

Rritet sasia e mineraleve të eksportuara

TIRANE, 9 nëntor/ATSH/- Në periudhën janar-shtator u eksportuan më shumë minerale drejt tregjeve të huaja, por në buxhetin e shtetit u mblodhën më pak...

Sondazhi, bashkitë nuk përfituan maksimalisht nga renta minerare

TIRANË, 27 janar /ATSH/- Qendra Shqiptare për Zhvillim dhe Integrim (QSHZHI) zhvilloi një projekt monitorimi përgjatë muajve gusht 2018-janar 2019, në lidhje me shpërndarjen...

Të ardhurat nga renta minerare rritje me 18.2%

TIRANË, 4 korrik/ATSH/ - Në pesë muajt e parë të vitit të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.3 miliardë...

Rriten me 8.2% të ardhurat nga renta minerare në eksport

TIRANË, 3 qershor/ATSH/ - Të ardhurat nga renta minerare në eksport janë realizuar në vlerën 1.78 miliardë lekë ose 8.2% më shumë krahasuar me...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA