Ballina Etiketimet QKB

Etiketim: QKB

16 mijë subjekte prisnin në radhë për regjistrim biznesi/ Shërbimet online...

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/495537614500481/ TIRANË, 9 janar/ATSH-A. Fortuzi/-Regjistrimi i biznesit tashmë bëhet vetëm me një klik te "https://e-albania.al/", duke eliminuar radhët, ecajake dhe ryshfete dhe duke përfituar kohë...

Revolucioni dixhital në shërbimet publike, lehtësim drastik për regjistrimin e bizneseve

TIRANË, 6 janar/ATSH/ Vetëm pak minuta online në kompjuter apo celular, duke klikuar vetë nga kudoqoftë, brenda ose jashtë vendit ose me një ndihmë...

114 shërbime online pranë QKB-së për biznesin, Denaj: Hap i madh...

TIRANË, 6 janar/ATSH/ Rreth 114 shërbime për biznesin nga Qendra Kombëtare e Biznesit do të kalojnë online. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj...

QKB: Që nga janari, mbi 5 mijë më shumë biznese aktive

TIRANË, 28 tetor /ATSH/ - Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB) njofton se nga periudha janar 2019 deri ditën e sotme janë të regjistruar në...

Ulet numri i tatimpaguesve pasivë në 2019

TIRANË, 15 maj /ATSH/ - Ulet me 640 numri i bizneseve që kanë kaluar me status pasiv, gjatë 4 muajve të parë të vitit...

QKB rikthen shërbimin për sipërmarrësit në Lushnje, Fier dhe Berat

TIRANË, 9 Janar /ATSH/ -Pas shqetësimit të adresuar nga një grup sipërmarrësish tek Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes mbi disa probleme sa...

Publikimi online, lehtësi në depozitimin e pasqyrave financiare të biznesit

TIRANË, 20 dhjetor /ATSH/ - Finalizimi i projektit për përmirësimin dhe modernizimin e sistemit elektronik, për depozitimin e pasqyrave financiare dhe publikimin e këtij...

Bizneset marrin 99% të shërbimeve, online

TIRANË, 14 dhjetor /ATSH/ - Përmes Qendrës Kombëtare të Biznesit, krijuar dy vitet e fundit, biznesi dhe sipërmarrësit marrin 99% të shërbimeve online dhe...

DPT, regjistrimi si person fizik, me xhiro vjetore 5-8 milionë lekë

https://www.facebook.com/AdministrataTatimore/videos/2012433402400194/ TIRANË, 21 shtator/ATSH/ - Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare, të shoqëruar nga një video, shpjegon rrugën që mund...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA