Ballina Etiketimet Qeveri

Etiketim: qeveri

FOKUS – Të gjelbrit gjermanë marrin role kyçe në qeverinë e...

BERLIN, 26 nëntor /ATSH-DPA/ - Të gjelbrit gjermanë kanë caktuar anëtarët kryesorë për të kontrolluar portofolat që duhet të kenë në koalicionin qeveritar trepalësh,...

Mbahet në Elbasan mbledhja e qeverive Shqipëri-Kosovë

TIRANË, 26 nëntor/ATSH/ Mbledhja e përbashkët mes dy qeverive, të Shqipërisë dhe të Kosovës mbahet këtë të premte në qytetin e Elbasanit. Sipas agjendës së...

Mbledhja e përbashkët e dy qeverive Shqipëri-Kosovë nesër në Elbasan

TIRANË, 25 nëntor/ATSH/ Mbledhja e përbashkët mes dy qeverive, të Shqipërisë dhe të Kosovës, do të zhvillohet në 26 nëntor në qytetin e Elbasanit. Lajmi...

Lirohen nga detyra prefektët e Tiranës dhe Elbasanit

TIRANË, 18 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave vendosi sot lirimin nga detyra e prefektit të Qarkut të Tiranës Mersin Murataj dhe emërimin e Afrim Qëndros...

Dy plane kombëtare mbështetjeje për komunitetin rom, egjiptian dhe LGBTI+

TIRANË, 18 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot dy plane kombëtare veprimi, planin kombëtar të veprimit për më shumë barazi, përfshirje dhe pjesëmarrje për...

Rishikim i ligjit për të drejtën e autorit

TIRANË, 18 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot projektligjin “Për disa ndryshime në ligjin “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera...

Miratohet hapja e dy institucioneve jopublike të arsimit të lartë

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot dy vendime të rëndësishme në fushën e arsimit të lartë, vendimin për hapjen e institucioneve të...

Miratohet plani i veprimit kundër trafikimit të personave

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot planin e veprimit antitrafik të personave. Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi u shpreh për mediet pas mbledhjes...

Aplikantët e nismës “Gati për Shqipërinë”, pjesë e administratës publike

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot dy vendime për të përfshirë aplikantët e nismës "Gati për Shqipërinë", si pjesë të administratës publike. Ministrja...

Spitali Memorial i Fierit, model i autonomisë spitalore

TIRANË, 3 nëntor/ATSH/ Qeveria shqiptare ka miratuar sot aktin e protokollit të bashkëpunimit mes Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA