Ballina Etiketimet Projekti ”Arkeologu i vogël”

Etiketim: projekti ”Arkeologu i vogël”

FOTO/ “Arkeologu i vogël”, fëmijët njihen me profesionin

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ - Procedura fillestare se si duhet gërmuar për të gjetur objekte arkeologjike vazhdon të mësohet në Muzeun Historik Kombëtar. Sidomos një...
video

Projekti, nxënësit “ushtrojnë” profesionin e arkeologut në Muzeun Historik Kombëtar

  https://www.facebook.com/MuzeuHistorikKombetar/videos/977077335814483/ TIRANË,15 nëntor /ATSH/ - Projekti “Arkeologu i vogël”, këtë herë kishte protagonistë nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Misto Mame” të cilët vizituan Muzeun Historik Kombëtar. Fëmijët...
video

“Arkeologu i vogël”, fëmijët njihen me profesionin

https://www.facebook.com/MuzeuHistorikKombetar/videos/970062243177113/?t=1 TIRANË, 8 nëntor /ATSH/ - Procedura fillestare se si duhet gërmuar për të gjetur objekte arkeologjike vazhdon të mësohet në Muzeun Historik Kombëtar. Sidomos një...

FOTO/ Zbulimet arkeologjike dhe pavijoni i Lashtësisë, më të vizituarat në...

TIRANË, 25 tetor /ATSH/ - Projekti “Arkeologu i vogël”, ka mbledhur sërish nxënës, të cilët shfaqin interesin dhe dëshirën që të vizitojnë dhe prekin...

Projekti “Arkeologu i vogël” afron brezin e ri me historinë

TIRANË,10 tetor /ATSH/ - Projekti “Arkeologu i vogël”, këtë herë kishte protagonist nxënësit e shkollës publike “Kosova” të cilët vizitojnë Muzeun Historik Kombëtar. Fëmijët të...

Rinis projekti “Arkeologu i vogël”, brezi i ri më pranë historisë

TIRANË,20 shtator /ATSH/ - Rinis projekti “Arkeologu i vogël”, me nxënësit e shkollës jopublike “Faik Konica” që vizituan Muzeun Historik Kombëtar. “Arkeologu i vogël”, ky...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA