Ballina Etiketimet Platforma

Etiketim: platforma

video

Ankesa në “Shqiperiaqeduam.al”, qytetari merr certifikatën e legalizimit pas 13 vjet...

TIRANË, 11 shkurt /ATSH/ 13 vjet pasi kishte aplikuar për legalizimin e banesës, qytetari nga Tiranë, Mehdi Selmani ka në dorë certifikatën e pronësisë pas...

Platforma e bashkëqeverisjes, 22 234 raste të zgjidhura në nivel qendror...

TIRANË, 10 shkurt /ATSH/ – Qytetarët po rrisin interesin për zgjidhjen e problemeve të tyre, përmes platformës së bashkëqeverisjes “shqiperiaqeduam.al”, ndërsa po rritet edhe...
video

U mbifaturua për energjinë elektrike, qytetari nga Zadrima gjen zgjidhje tek...

TIRANË, 9 shkurt /ATSH/ Mark Gjon Koja, nga një fshat në Zadrimë, konstatoi se ishte mbifaturuar kur i erdhi fatura e energjisë elektrike 400 mijë...

“Shqiperiaqeduam.al”, Fatmira: Mora pensionin që më takon dhe diferencën e mohuar...

TIRANË, 19 janar /ATSH/ Ka punuar 26 vjet e 7 muaj, por merrte pension shumë më pak nga sa i takonte. Trokiti në dyert e...
video

Qytetari nga Preza, Ramës: Kam votuar PD por qeverisja socialiste më...

TIRANË, 16 janar /ATSH-Gjergji Mima/ -Qytetari nga Preza Nuredin Cena, gjeti zgjidhje tek platforma e bashkëqeverisjes "shqiperiaqeduam.al" për legalizimin e banesës së tij pas...

Platforma “punë të mbarë. al”, objektiv punësimi i 1000 të rinjve

TIRANË, 14 janar/ATSH/ - Qeveria shqiptare është e angazhuar për plotësimin e pikave të studentëve, madje edhe duke i tejkaluar ato. E ftuar në “Mbrëmja...
video

Pas 13 vitesh zvarritje, familja Mazreku merr lejen e legalizimit

TIRANË, 12 janar/ATSH/- Familja Mazreku nga Kamza pas 13 vitesh pritje u pajis me lejen e legalizimit, pas ankesës në Platformën e Bashkëqeverisjes "shqiperiaqeduam.al". Hyre...
video

Ankohet në platformën e bashkëqeverisjes, pajiset me certifikatë pronësie brenda 5...

TIRANË, 9 janar/ATSH/- Qytetari nga Kavaja, Hetem Sulaj, u pajis me certifikatë pronësie pas ankesës në platformën e bashkëqeverisjes "shqiperiaqeduam.al". Sulaj kishte aplikuar pranë ZVRPP...

Platforma e bashkëqeverisjes, 26 mijë e 248 ankesa të zgjidhura

TIRANË, 6 janar /ATSH/-Platforma e bashkëqeverisjes “shqiperiaqeduam.al” është kthyer tashmë në një mekanizëm që garanton fuqinë e qytetarëve dhe vë në lëvizje qeverinë në...
video

Ankesa në platformën e bashkëqeverisjes, rehabilitohet rruga mes fshatrave Koçaj dhe...

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/1756011577859051/ TIRANË, 7 nëntor /ATSH/ - Rruga lidhëse me fshatrave Koçaj dhe Kakunjë është rehabilituar pas shqetësimit të drejtuar nga Mirel Meta në platformën e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA