Ballina Etiketimet Pjetri ZRPP

Etiketim: Pjetri ZRPP

Krijimi i ASHK dhe dixhitalizimi i arkivave, zgjidh përfundimisht problemin me...

TIRANË, 24 janar /ATSH - I. Vata/ - Krijimi i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës (ASHK), dixhitalizimi arkivave, akti i verifikimit vetëm një herë, regjistrimit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA