Ballina Etiketimet Peshkim

Etiketim: peshkim

Negociim i marrëveshjes së MSA-së, për rritjen e eksporteve të peshkut...

TIRANË, 6 mars /ATSH/ Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, synon të shtojë kuotat e lejuara të eksporteve të peshkimit në vendet e Bashimit...

Eksportet në fushën e peshkimit u rritën nga 25 në mbi...

TIRANË, 9 shkurt/ATSH/ "Eksportet në fushën e peshkimit janë rritur gjatë mandatit të dytë të qeverisjes nga 25 milionë euro në mbi 100 milionë...

Ndryshimet në Kodin Detar për ecurinë e flotës së peshkimit/ Ekonomi:...

TIRANË, 1 shkurt/ATSH - A. Fortuzi/ Sektori i Peshkimit, pavarësisht problematikave të shkaktuara nga COVID-19, ka rritur eksportet në 104 milionë euro produkte peshkimi,...

Modernizimi i flotës së peshkimit/ Më 31 janar, mbyllen aplikimet për...

TIRANË, 29 janar /ATSH/ Peshkatarët kanë edhe dy ditë afat, deri më 31 janar 2021, të aplikojnë për grante të financuara nga Bashkimi Europian...

BE 4.7 milionë euro në mbështetje të peshkimit në Shqipëri

TIRANË, 25 dhjetor /ATSH/ Mbështetja e Bashkimit Europian është shtrirë në disa sektor të rëndësishëm të ekonomisë shqiptare ndër të cilët është edhe peshkimi. Ministria...

Programi i ekonomisë blu/ Konsultime për draftin përfundimtar

TIRANË, 23 dhjetor /ATSH/ Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, në bashkëpunim me Organizatën për Zhvillim Industrial të Kombeve të Bashkuara (UNIDO) dhe Organizatën...

Ekonomia Blu/ BB: Kapital natyror i Shqipërisë, burim punësimi dhe rritjejeje...

TIRANË, 15 dhjetor /ATSH/ Burimet bregdetare dhe detare janë pasuri e vyer ekonomike për Shqipërinë. Koncepti i ri i ekonomisë blu është duke u...

Modernizimi i flotës së peshkimit/ Hapen sot aplikimet për grante të...

TIRANË, 15 dhjetor /ATSH/ Sot hapen aplikimet për grante të financuara nga Bashkimi Europian për investime që modernizojnë flotën shqiptare të peshkimit, që përmirësojnë...

25 milionë euro për infrastrukturën portuale dhe markatove të peshkut 

TIRANË, 23 nëntor/ATSH/ 25 milionë euro është vlera e investimit në tre portet kryesore të peshkimit, për përmirësimin e infrastrukturës portuale dhe ngritjen e...

Vlorë/ Eksportet e peshkut u rritën në rreth 2 mijë tonë...

TIRANË, 20 nëntor /ATSH/ Eksportet e prodhimeve të detit nga qyteti i Vlorës u rritën në 2 mijë tonë në 9-mujorin e këtij viti,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA