Home Tags Përmet

Tag: Përmet

FOTO/ Brezi i ri më afër monumenteve të kulturës

TIRANË,15 tetor /ATSH/ - Nxënësit e shkollës së bashkuar të njisisë administrative Piskovë të Bashkisë Përmet, krijuan grupin "Miku i Monumentit", me nxënësit e...

FOTO – Përmeti, me ballkon panoramik për turistët

TIRANË, 8 tetor/ATSH/ - Shtëpitë më të bukura janë ato që kanë ballkon, i cili të jep mundësinë për të pushuar dhe për të...

FOTO – “Qyteti i trëndafilave”, më i ndriçuar dhe i bukur...

TIRANË, 5 tetor/ATSH/- I njohur si “Qyteti i trëndafilave”, Përmeti për shkak të natyrës së bukur dhe monumenteve të shumta kulturore dhe historike, është...

Ura e Katiut në fshatin Bënjë i nënshtrohet restaurimit

TIRANË, 19 shtator /ATSH/ - Instituti i Monumenteve të Kulturës po punon për restaurimin e Urës së Katiut në fshatin Bënjë, në bashkëpunim me...

Ja kush e bën rajonin e Jugut, xhevahir të fshehur të...

TIRANË, 14 shtator /ATSH/ - Rajoni i Jugut, cilësohet si xhevahiri i fshehur i Ballkanit. Burimet kulturore dhe natyrore, trashëgimia autentike si isopolifonia, sazet, vallet,...

Investime për nxitjen e potencialeve ekonomike në Berat e Përmet

TIRANË, 5 shtator/ATSH/ Investimet që duhet të ndërmerren për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe social të Beratit dhe Përmetit ishin në fokus të studimit të...

”Rrugët e besimit” me një tjetër atraksion turistik, restaurohet Kisha e...

https://www.facebook.com/Imk.gov.al/videos/454464315055701/ TIRANË,17 gusht /ATSH/- Pas shpalljes së fshatit Bënjë Qendër Historike, përfundon restaurimi i Kishës së Shën Mërisë, Bënjë. Restaurimi i kishës është hapi i parë...

Fshati Kosinë ju mirëpret me gatime tradicionale, muzikë dhe turizëm

TIRANË, 10 gusht /ATSH/ - Fshati Kosinë i Përmetit mirëpret festën “Gatimet e Gjysheve”. Festa do të zhvillohet në qendër të fshatit Kosinë, në...

Përmet, nis restaurimi i shtëpisë-muze të vëllezërve Frashëri

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/1362753583858943/?t=5 TIRANË,23 korrik /ATSH/ - Shtëpia muze e vëllezërve Frashëri, monument kulture i kategorisë I, e ndodhur në hyrje të fshatit me të njëjtin emër...

Pa nisur sezoni, turistët “pushtojnë” Përmetin

TIRANË, 26 prill /ATSH - N.Lena/ - I ka të gjitha, ajër të pastër, njerëz të mirë, vende çlodhjeje si ujërat e Bënjës, trashëgimi...

MOST POPULAR

HOT NEWS