Ballina Etiketimet Pagesa

Etiketim: pagesa

Strategjia e Pagesave, të gjitha pagesat përmes bankave edhe në zonat...

TIRANË, 13 maj/ATSH/ - Tregu i pagesave po shkon drejt formalizimit të plotë. Strategjia Kombëtare për pagesat me vlerë të vogël, e miratuar tashmë nga...

30 mars, afati i fundit për pagesën e kësteve të tatimit...

TIRANË, 14 mars/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sjell në vëmendje të tatimpaguesve, se data 30 mars është afati i fundit i pagesës së...

Të ardhurat nga qiratë, DPT nxit përmbushjen vullnetare të detyrimeve

TIRANË, 21 gusht/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton personat e paregjistruar në lidhje me detyrimin për të deklaruar dhe paguar tatimin mbi të...

BSH me ligj të ri për shërbimet e pagesave

TIRANË, 8 gusht/ATSH/ Banka e Shqipërisë publikoi për konsultim publik projektligjin “Për shërbimet e pagesave në Republikën e Shqipërisë”. Projektligji ka si qëllim krijimin e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA