Ballina Etiketimet P/ligj

Etiketim: p/ligj

Komisioni i Ekonomisë miraton p/buxhetin nen për nen

TIRANË, 23 nëntor/ATSH/ Komisioni për Ekonominë dhe Financat miratoi sot nen për ne projektbuxhetin për vitin 2022. Gjatë diskutimeve në komisionet parlamentare disa komisione parashtruan...

“Për bashkëqeverisjen”, Spiropali: Debatet e opozitës, të ezauruara

TIRANË, 2 nëntor/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut diskutoi sot nen për nen projektligjin “Për bashkëqeverisjen”. Gjatë diskutimit, ministrja...

Miratohet projektligji për bashkëqeverisjen, marrëdhëniet e institucionit me publikun jo opsionale

TIRANË, 18 shtator/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot projektligjin për krijimin e platformës së bashkëqeverisjes “Shqipëriaqëduam.al”. “Marrëdhëniet e institucionit me publikun në këtë shtet nuk...

40 milionë euro për rehabilitimin e hidrocentralit të Fierzës, pjesë e...

TIRANË, 12 maj/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave ratifikoi marrëveshjen me KfW me vlerë 40 milionë euro për rehabilitimin e hidrocentralit të Fierzës,...

Rritja e potencialeve turistike/ Bejtja: 20 milionë euro kredi për Himarën,...

TIRANË, 11 maj/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut ratifikoi marrëveshjen e kredisë prej 20 milionë euro për rritjen...

HEC-i i Fierzës/ Miratohet marrëveshja prej 40 milionë eurosh për rehabilitimin...

TIRANË, 11 maj/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut ratifikoi marrëveshjen me qeverinë gjermane për projektin “Rehabilitimi i hidrocentralit...

Shtyrja e regjistrimit të pronarit përfitues deri më 30 qershor, lehtësi...

TIRANË, 4 maj/ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, paraqiti në Kuvend ndryshimet në ligjin “Për regjistrin e pronarit përfitues”, i cili parashikon...

Sigurimi i detyrueshëm në sektorin e transportit/ Komisioni i Ekonomisë rrëzon...

TIRANË, 22 prill/ATSH/ Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe Financave rrëzoi sot dekretin e Presidentit për kthimin e ligjit ”Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin...

Pagesat e vonuara në detyrimet kontraktuale dhe tregtare/ Afati zbret nga...

TIRANË, 26 mars/ATSH/ Me qëllim sigurimin e funksionimit të duhur të tregut të brendshëm në Shqipëri, duke nxitur aftësinë konkurruese të ndërmarrjeve tregtare dhe,...

Projektligji “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”/ Vjero: Mbron...

TIRANË, 11 mars/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave shqyrtoi projektligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”. Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Vasilika...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA