Ballina Etiketimet OST

Etiketim: OST

Përmirësimi i furnizmit me energji/ OST remont në linjën Elbasan-Ibë

TIRANË, 19 gusht/ATSH/ Operatori i Sistemit të Transmetimit njoftoi sot se po vijon remontet në disa nënstacione të vendit me qëllim përmirësimin e furnizimit...

Përmirësimi i furnizimit me energji/ Nis riparimi i linjave 110 kV...

TIRANË, 16 korrik/ATSH/ Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) vijon punën për përmirësimin e infrastrukturës dhe rritjes së sigurisë së furnizimit me energji të...

Përmirësimi i furnizimit me energji/ OST remont në linjën Elbasan –...

TIRANË, 10 korrik/ATSH/ Operatori i Sistemit të Transmetimit njoftoi sot se po vijon remontet në disa nënstacione të vendit me qëllim përmirësimin e furnizimit...

Meta dekreton ligjin “Për sektorin e energjisë elektrike”

TIRANË, 8 qershor/ATSH/ Presidenti i Republikës, Ilir Meta dekretoi sot shpalljen e ligjit nr. 61/2020 “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 43/2015,...

OST remonte në rjetin 110 kV në Durrës, investime për rritjen...

TIRANË, 1 qershor/ATSH/ Operatori i Sistemit të Transmetimit nis sot remontet në rrjetin 110kV të linjave Rrashbull–Sallmone (Sukth), Kavajë–Rrashbull dhe Rrashbull–Spitallë (Porto Romano 2). Sipas...

FOTO/ Shtyllat e transmetimit të tensionit të lartë ‘foleza’ të sigurta...

TIRANË, 30 maj/ATSH/ Dikur të pranishëm anekënd Shqipërisë dhe të adhuruar si sjellës të fatit, sot lejlekët dhe sidomos foletë e tyre numërohen me...

Përmirësimi i cilësisë së furnizimit me energji/ Remont në nënstacionin Librazhd...

TI RANË, 10 maj /ATSH/- Operatori i Sistemit të Trasmetimit, parashikon të kryejë punime, në kuadër të masave rehabilituese në nënstacionin Librazhd e Përrenjas,...

Remont në linjën 220-3 Vau i Dejës- Tirana 1, investimi përmirëson...

https://www.facebook.com/ostalbania/videos/249230279795766/?t=5 TIRANË, 25 prill/ATSH/- Operatori i Sistemit të Transmetimit njoftoi sot se po kryen ndërhyrje për riparimin e linjës 220-3 Vau i Dejës- Tirana 1. Investimi...

OST, punime në linjën 110 kV Sallmonë (Sukth) – Gjiri i...

TIRANË, 24 prill/ATSH/ Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) nis sot punime në linjën 110 kV Sallmonë (Sukth) - Gjiri i Lalzit për përforcimin...

Miratohet marrëveshja për njohjen e Operatorit të Transmetimit të Kosovës në...

TIRANË, 20 prill/ATSH/ Operatorët e Transmetimit të Europës Kontinentale shprehën sot vullnetin e tyre për nënshkrimin e Marrëveshjes së Lidhjes midis KOSTT dhe Rrjetit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA