Ballina Etiketimet OFL

Etiketim: OFL

Çuçi: OFL efekt të ndjeshëm në uljen e kurbës së krimit...

TIRANË, 28 janar/ATSH/ "OFL pati një efekt mjaft të ndjeshëm në uljen e kurbës së krimit dhe korrupsionit në vend. Rezultatet e arritura në...

“SPAK-u të ketë 50 prokurorë”/ Murrizi: Dakord të votoj për votën...

TIRANË, 28 janar /ATSH/ Kryetari i grupit demokrat, deputeti Myslym Murrizi deklaroi sot se, vota e emigrantëve ka qenë një kërkesë e tij dhe...

Operacioni “Forca e Ligjit”/ 1713 pasuri të sekuestruara, 233 raste të...

TIRANË, 29 dhjetor/ATSH/ “Paralelisht me pastrimin e sistemit të drejtësisë ka vijuar intensivisht lufta kundër krimit të organizuar. Kulmi i kësaj lufte ka qenë...

Vetëdeklarimi i burimeve të pasurisë/ OFL u nis kërkesën 5 të...

TIRANË, 16 dhjetor/ATSH/ Operacioni Forca e Ligjit në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për...

Vetëdeklarimi i burimeve të pasurisë/ OFL u nis formularin 3 shtetasve...

TIRANË, 15 dhjetor /ATSH/ Operacioni Forca e Ligjit, në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar...

Vetëdeklarimi i burimeve të pasurisë/ OFL u nis formularin 3 të...

TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/ Operacioni Forca e Ligjit, në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për...

Vetëdeklarimi i pasurisë/ OFL u nis kërkesën 2 shtetasve me precedentë...

TIRANË, 11 dhjetor /ATSH/ Operacioni Forca e Ligjit në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar...

Vetëdeklarimi i pasurisë/ OFL u nis kërkesën 2 shtetasve me precedentë...

TIRANË, 10 dhjetor/ATSH/ Operacioni Forca e Ligjit në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për...

Vetëdeklarimi i pasurisë/ OFL u nis kërkesën 5 shtetasve me precedentë...

TIRANË, 7 dhjetor/ATSH/ Operacioni Forca e Ligjit, në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për...

Vetëdeklarimi i pasurisë/ OFL u dërgon formularin 3 të dënuarve në...

TIRANË, 3 dhjetor /ATSH/ Vijon pa ndërprerë operacioni "Forca e Ligjit", në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA