Ballina Etiketimet Nxenes

Etiketim: nxenes

video

Sondazhi Kombëtar i Studentëve 2019, aty ku dëgjohet zëri i të...

TIRANË, 4 maj/ATSH/-Në kuadër të Paktit për Universitetin, Sondazhi Kombëtar i Studentëve 2019 mbi cilësinë e mësimdhënies është një proces vendimmarrjeje, ku studentët shprehin...

Studentët e Inxhinierisë nga Prishtina, vizitë njohëse në portin e Durrësit

 TIRANË, 4 maj/ATSH/-Një grup studentësh të Universitetit të Prishtinës zhvilluan një vizitë njohëse në mjediset e portit të Durrësit. Grupi prej 54 studentësh, të...

Policia pjesë e komunitetit për një shoqëri të sigurtë

TIRANË, 1 maj/ATSH/ “Nëse ne duam të ndërtojmë një shoqëri të sigurt duhet që policia të jetë pjesë e komunitetit", - deklaroi sot ministri...

Kledi Kadiu surprizon nxënësit e Kamzës

TIRANË, 18 prill /ATSH/ - Artisti dhe balerini shqiptar i mirënjohur në Itali, Kledi Kadiu ka surprizuar nxënësit e Kamzës. Nxënësit e Kamzës që kishin...

FOTO/ Programi i shkëmbimit, 16 nxënës nga Prizreni njihen me traditën,...

TIRANË, 18 prill /ATSH/ - Në kuadër të programeve të shkëmbimit të nxënësve midis dy vendeve Shqipërisë dhe Kosovës, 16 nxënës të ardhur nga...

FOTO/ Manastiri i Shën Kollit, histori dhe arkitekturë e veçantë

TIRANË, 16 prill /ATSH/ - "Manastiri i Shën Kollit të Mesopotamit” përbën një monument me historik dhe arkitekturë të veçantë. Detajet e historisë së...

Programi i shkëmbimit, 60 nxënësit e parë nga Kosova nëpër gjimnazet...

TIRANË, 15 prill/ATSH/ - 60 nxënës nga Kosova janë bërë pjesë e programit të përbashkët të shkëmbimit të nxënësve mes dy vendeve. Ata do të...

FOTO/ Harku, formë arkitekturore e banesave karakteristike të Gjirokastrës

TIRANË, 1 prill /ATSH/ - Në kuadër të programit të “Edukimit nëpërmjet artit dhe kulturës” DRKK Gjirokastër në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare “A.Z. Çajupi”...

FOTO/ Berat, një festë të madhe tradite përcjellë nga të rinjtë

TIRANË, 30 mars /ATSH/ - Trashëgimia shpirtërore është kujtesë, identitet, kulturë. Ajo është sa tradicionale aq edhe bashkëkohore kur vjen si një festë të...

Podujevë, mjedise të posaçme për nxënësit me nevoja të veçanta

PRISHTINË, 28 mars /ATSH/ Me një ceremoni solemne, sot është përuruar aneks-objekti i shkollës fillore e mesme e ulët “Kongresi i Manastirit” në Gllamnik të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA