Home Tags Muzetë e Qendrës Muzeore Berat

Tag: Muzetë e Qendrës Muzeore Berat

Turizëm, kulturë dhe art në muzetë e Beratit

https://www.facebook.com/QendraKombetareeMuzeumeveBerat/videos/2175118259413209/ TIRANË,8 nëntor /ATSH/ - Muzetë e Qendrës Muzeore Berat, Muzeu Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik vazhdojnë të jenë destinacionet më të kërkuara nga turistët...

Muzetë e Beratit, surprizon shtatori, “boom” turistësh të huaj e vendas

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/108645403373683/?t=2 TIRANË, 7 tetor /ATSH/ - Muzetë e Qendrës Muzeore Berat, Muzeu Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik vazhdojnë të jenë destinacionet më të kërkuara nga...

MOST POPULAR

HOT NEWS