Ballina Etiketimet Mfe

Etiketim: mfe

Shpenzimet kapitale tejkalojnë planin

TIRANË, 31 mars/ATSH/ Shpenzimet e përgjithshme publike, për muajin e dytë të vitit 2021, arritën në rreth 69.17 miliardë lekë me një realizim në...

Të ardhurat nga TVSH në import 15.8 miliardë lekë

TIRANË, 30 mars/ATSH/ Të ardhurat nga TVSH në import për periudhën janar-shkurt të këtij viti rezultojnë 15.8 miliardë lekë, 50 milionë lekë ose 0.3...

Regjistrimi i pronarit përfitues/ Afati shtyhet deri në fund të qershorit

TIRANË, 26 mars/ATSH/ Me propozimin e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, Këshilli i Ministrave miratoi shtyrjen e afatit për regjistrin e pronarit përfitues. "Me qëllim...

Të ardhurat nga tatimi mbi fitimin 3.7 miliardë lekë

TIRANË, 22 mars/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura nga tatimi mbi fitimin u realizuan në masën 3.7 miliardë lekë. Ministria e Financave dhe Ekonomisë bën të...

2-mujori/ Të ardhurat nga pushteti vendor rreth 2.8 miliardë lekë

TIRANË, 20 mars/ATSH/Gjatë 2-mujorit të parë të këtij viti të ardhurat nga pushteti vendor llogariten rreth 2.8 miliardë lekë. Të ardhurat nga pushteti vendor përbëhen...

Treguesit fiskalë/ Të ardhurat në buxhet 69.5 miliardë lekë, shpenzimet 69.1...

TIRANË, 20 mars/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura në buxhet gjatë dy muajve të parë të vitit llogariten 69.5 miliardë lekë, ndërsa janë realizuar 69.1...

Të ardhurat nga fondet speciale në janar llogariten 9.4 miliardë lekë

TIRANË, 14 mars/ATSH/ Të ardhurat nga fondet speciale gjatë muajit janar të këtij viti rezultojnë rreth 9.4 miliardë lekë. Sipas statistikave zyrtare mbi treguesit fiskalë...

Integrimi në BE/ MFE me 13 kapituj negociues

TIRANË, 12 mars/ATSH/ Në pritje të mbajtjes së Konferencës së Parë Ndërqeveritare me Bashkimin Europian, që shënon hapjen zyrtare të bisedimeve për anëtarësim, Shqipëria...

Të ardhurat doganore arritën 11.5 miliardë lekë, peshën më të madhe...

TIRANË, 8 mars/ATSH/ Të ardhurat doganore që përfshijnë të ardhurat nga TVSH në import, akciza, taksa doganore dhe renta minerare u realizuan në vlerën...

Shpenzimet kapitale gjatë janarit llogariten 963 milionë lekë

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Shpenzimet kapitale, për muajin e parë të vitit 2021 kanë një realizim në masën 963 milionë lekë ose 142 % në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA