Ballina Etiketimet Mallra

Etiketim: mallra

Foto/ Durrës, përpunohen tri anije me mallra tranzit për në Kosovë

TIRANË, 15 shkurt/ATSH/- Tri anije tregtare, dy nga të cilat ende në përpunim në kalatat e portit më të madh të vendit, kanë sjellë...

Durrës – 6 anije në kalatë dhe në radë me 36...

TIRANË, 5 shkurt/ATSH/ - Në kalatat e portit të Durrësit po shkarkohen sot 3 anije me 24.500 tonë ure’, pleh kimik dhe qymyr nga...

Durrës – 5 anije tregtare me afro 20 mijë tonë mallra...

TIRANË, 2 shkurt/ATSH/ - Gjatë kësaj fundjave në kalatat e portit të Durrësit pritet të ankorohen 5 anije tregtare me afro 20 mijë tonë...

Durrës – Përpunohen 90% e import-eksporteve në shkallë vendi

TIRANË, 28 janar/ATSH/- 90% e trafikut detar të mallrave me portet jashtë vendit tonë realizohen nga Durrësi, ndërsa më pas renditen portet e Shëngjinit,...

Anijet dhe tragetet, shkëmbime tregtare me 20 vende nga porti i...

TIRANË, 22 janar/ATSH/ - Tre vende, Rusia, Turqia dhe Italia kryesojnë listën e shteteve të cilat gjatë vitit 2018 kanë shkëmbyer mallra me Shqipërinë...

FOTO/ Durrës – Rreth 300 mijë tonë mallra importi u përpunuan...

TIRANË, 21 janar/ATSH/ - Afro 300 mijë tonë mallra importi të përpunuara gjatë vitit të kaluar në portin e Durrësit i përkasin sferës së...

Durrës – 185 anije me 134.526 kontejnerë u përpunuan në 2018

TIRANË, 17 janar/ATSH/ - Në portin më të madh të vendit, Durrës gjatë vitit 2018 janë përpunuar 134.526 kontejnerë (njësi kontejnerike TEU). Sektori i Statistikave...

Durrës – Mbi 875 mijë tonë mallra eksport-importi me tragete gjatë...

TIRANË, 7 janar/ATSH/ - Mbi 875 mijë tonë mallra të ndryshme eksport-importi janë transportuar me tragete nga porti i Durrësit gjatë vitit 2018. Më shumë...

Durrës, përpunohen 17 anije në terminalin e kontejnerëve gjatë dhjetorit

TIRANË, 28 dhjetor/ATSH/ - Që nga fillimi i muajit dhjetor në Terminalin e Kontejnerëve në portin e Durrësit janë përpunuar 17 anije të specializuara. Burime...

Janar–nëntor 2018: Në portin e Durrësit janë përpunuar mbi 3.3 milionë...

-Përpunohen 504 anije dhe 924 tragete- TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/- Gjatë 11-mujorit të parë të këtij viti në portin e Durrësit janë përpunuar mbi 3.3 milionë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA