Home Tags Liqeni i Ohrit

Tag: Liqeni i Ohrit

Liqeni i Ohrit në UNESCO, në qershor 2019

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore...

FOTO / Liqeni i Ohrit, pasqyra natyrore ku bashkohet qielli me...

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - Rajoni i Liqenit të Ohrit ka vlera të jashtëzakonshme natyrore dhe kulturore dhe ofron një peizazh mahnitës dhe potencial për...

MOST POPULAR

HOT NEWS