Ballina Etiketimet Lezhë

Etiketim: Lezhë

FOTO/ Vijon puna për restaurimin e Memorialit të Skënderbeut

TIRANË, 19 shtator /ATSH/ - Pasuritë kulturore në të gjithë Shqipërinë vëzhgohen dhe mirëmbahen në mënyrë sistematike nga specialistët e Drejtorive Rajonale të Trashëgimisë...

Foto/ Rikonstruktohet rruga e Barbullojës, përfitojnë 3 mijë banorë në Lezhë

TIRANË, 18 shtator/ATSH/ - Nga rikonstruksioni i rrugës së Barbullojës në Lezhë kanë përfituar rreth 3 mijë banorë të Njësisë Administrative Shënkoll. Në këto tre...

Lezhë, garantim i sigurisë ushqimore në çerdhe dhe kopshte

TIRANË, 14 shtator/ATSH/ Garantimi i sigurisë ushqimore në çerdhe dhe kopshte është ndër prioritetet e bashkisë së Lezhës. Në prag të fillimit të vitit të...

Lezhë, kushte më të mira për fëmijët në kopshte

TIRANË, 13 shtator/ATSH/ - Një kopsht parashkollor për grupmoshën 5-6 vjeç, pritet t'i shtohet këtë vit Qendrës Multidisiplinare "Malteser", në Lezhë. Bashkia e Lezhës bën...

Objektet e kultit, destinacione turistike në Lezhë

TIRANË, 12 shtator/ATSH/ Monumentet e kulturës dhe objektet e vjetra të kultit e bëjnë Lezhën një destinacion të kërkuar edhe për turizmin kulturor e...

Foto/ Lezhë, përmirësohet infrastruktura rrugore për 650 banorë në Blinisht

TIRANË, 12 shtator/ATSH/ Rikonstruksioni i segmentit rrugor Blinisht-Baqel në Lezhë ka siguruar një infrastrukturë më të mirë rrugore për 650 banorë të kësaj zone. Gjatë...

Nikolla në Lezhë: Garantim i sigurisë ushqimore në bizneset pranë shkollave

TIRANË, 11 shtator/ATSH/ - Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, theksoi sot nga Lezha se "do të garantojmë sigurinë ushqimore në të gjithë gamën e...

Ndërhyrje për rehabilitimin e objekteve shkollore në Lezhë

TIRANË, 10 shtator/ATSH/ Në Lezhë po vijohet me ndërhyrjet për rehabilitimin e të gjitha  objekteve shkollore, në prag të vitit të ri shkollor 2018-2019. Evidentimi...

Bashkia e Lezhës, shërbim pastrimi me standard në çdo fshat

TIRANË, 1 shtator/ATSH/ - Një sistem tërësisht i ri për menaxhimin e mbetjeve po zbatohet në çdo fshat, në çdo Njësi Administrative të bashkisë...

Foto/ Det, traditë dhe histori, Lezha destinacioni i verës

TIRANË, 17 gusht/ATSH/ – Rreth 38 kilometra vijë bregdetare, male, lumenj e laguna, histori, arkeologji dhe një trashëgimi e pasur kulturore… Lezha mund t’i...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA