Home Tags Lezhë

Tag: Lezhë

Vijon puna për restaurimin e memoriali të Skënderbeut

TIRANË,17 tetor /ATSH/ - Projekti për rehabilitimin e plotë të Memorialit të Skënderbeut, Kishës së Shën Nikollit (Vendvarrimi i Skënderbeut) dhe Muret e Qytetit...

Lezhë, zgjidhet projekti fitues për shtatoren e Skënderbeut

TIRANË,16 tetor /ATSH/ - Komisioni i ngritur nga bashkia e Lezhës, pas votimit të fshehtë përzgjodhi bocetin fitues në konkursin e organizuar për vendosjen...

Lezhë, festivali Folklorik mbledh rapsodët në edicionin e 10-të

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - Qyteti i Lezhës do mirëpresë rapsodë dhe instrumentistë popullorë nga e gjithë Shqipëria dhe më gjerë në edicionin e 10-të...

FOTO/ Kantieret e Kulturës, specialistët inspektojnë katedralen e Shën Nikollit

TIRANË,10 tetor /ATSH/ - Kantieret e Kulturës çdo ditë po inspektohet nga specialistët dhe institucionet përkatëse për mirëmbajtjen dhe ecurinë e restaurimit të tyre. Specialistët...

Samiti i ardhshëm i diasporës, 2 marsin e ardhshëm në...

TIRANË, 3 tetor/ATSH-Maela Marini/ Samiti i ardhshëm i diasporës do të zhvillohet në 2 mars 2019 në Lezhë, në përkujtim të Kuvendit të Lezhës. Lajmin...

Lezhë, më tepër aktivitete artistike për të rinjtë

TIRANË, 24 shtator/ATSH/ Pas shumë vitesh, Lezha ka një kinema të dedikuar për fëmijët dhe të rinjtë, në ambientet e Qendrës Kulturore të Fëmijëve. Pas...

FOTO/ Vijon puna për restaurimin e Memorialit të Skënderbeut

TIRANË, 19 shtator /ATSH/ - Pasuritë kulturore në të gjithë Shqipërinë vëzhgohen dhe mirëmbahen në mënyrë sistematike nga specialistët e Drejtorive Rajonale të Trashëgimisë...

Foto/ Rikonstruktohet rruga e Barbullojës, përfitojnë 3 mijë banorë në Lezhë

TIRANË, 18 shtator/ATSH/ - Nga rikonstruksioni i rrugës së Barbullojës në Lezhë kanë përfituar rreth 3 mijë banorë të Njësisë Administrative Shënkoll. Në këto tre...

Lezhë, garantim i sigurisë ushqimore në çerdhe dhe kopshte

TIRANË, 14 shtator/ATSH/ Garantimi i sigurisë ushqimore në çerdhe dhe kopshte është ndër prioritetet e bashkisë së Lezhës. Në prag të fillimit të vitit të...

Lezhë, kushte më të mira për fëmijët në kopshte

TIRANË, 13 shtator/ATSH/ - Një kopsht parashkollor për grupmoshën 5-6 vjeç, pritet t'i shtohet këtë vit Qendrës Multidisiplinare "Malteser", në Lezhë. Bashkia e Lezhës bën...

MOST POPULAR

HOT NEWS